Élet-halál között lebeg az a fiatal férfi, akit kutyasétáltatás közben késeltek meg Csepelen

kutya életveszélyes sérülés elpusztult védelem Csepel késelés élet-halál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat szúrást kapott, állapota válságos a 24 éves fiatalembernek, akit tegnap késeltek meg Csepelen. Az őt védő kutyája a helyszínen elpusztult. 

Ahogy azt korábban megírtuk, a 24 éves N. Árpád csak a kutyáját akarta megsétáltatni, amikor beléjük kötött egy ötfős banda.

Feltehetőleg a kutyáik miatt kerültek szóváltásba a bandatagok és az áldozat. A heves vitát lezárandó az öttagú társaságból ketten kést rántottak, az egyikük N. Árpádot, a másikuk a kutyáját támadta meg. Az áldozat védelmére kelő - a kés és gazdája közé ugró - kutyát az egyik késelő megszúrta, a másik támadó pedig Árpádot szurkálta össze.

A haldokló kutya és a súlyosan sérült gazdája Forrás: Tv2

A férfi könyörgött, hogy fejezzék be, mert nem kap levegőt, majd utolsó erejvel a kutyájára feküdt,hogy azt ne bánthassák, de már késő volt.

Árpádot hat késszúrás érte, többek között a máját, hátát és a lábát találta el a késelő. Jelenleg kórházban van, állapota még mindig válságos. Egy ismerőse a Borsnak elmondta, hogy támadói valószínűleg ok nékül kötöttek bele Árpádba:

"Nagyon szépen nevelte a kutyát, imádták egymást. A légynek sem ártottak, hiszen az eb jól nevelt volt" - mondta el a lapnak.

Árpád és kutyája Forrás: Facebook

A Borsnak az ismerős azt is elárulta, hogy a csepeli késelés áldozata jelenleg intenzív osztályon van: "Árpit megműtötték, de még mindig intenzív osztályon van, valószínűleg még azt sem tudja szegény, hogy a kutyája már nem él."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.