Múcska Gergő rácáfolt az orvosok jóslatára: azt mondták neki, hogy 23 éves korára tolószékbe kerül

Házasodna a gazda Celeb vagyok, ments ki innen! orvos Múcska Gergő bénulás jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gergő gazda a Reggeliben mesélte el, milyen borzalmas jövőt jósoltak neki az orvosok gyerekkorában.

Múcska Gergő, aki előbb a Házasodna a gazda című műsorban, majd a Celeb vagyok, ments ki innen! című realityben szerepelt, legutóbb a Reggeli vendége volt. A dzsungelben is szerencsét próbáló gazda elmesélte, hogy amikor ötéves volt, az orvosok azt jósolták neki, hogy legkésőbb huszonhárom éves korára tolószékbe fog kerülni.

Gergőnek annyira fájt a medencéje, hogy lábra sem tudott állni. Később kiderült, hogy a Perthes-kór okozta a bajt: a medencéje és a combcsontja között nem termelődött megfelelő mennyiségű kollagén, így a csontjai közvetlenül egymáshoz értek.

Gyerekkorában fél éven át feküdt kórházban, ahol különböző kezeléseket kapott, de az állapota csak rosszabbodott.

– magyarázta a gazda.

Gergő nagynénje végül összehozta a családot egy amerikai doktorral, aki új gyógymódot javasolt, és azt tanácsolta a gazda szüleinek, hogy hozzák haza a kórházból a fiút, járjanak el heti ötször lovagolni, háromszor pedig úszni. A rengeteg sport végül segített neki, és óriási javulás állt be az állapotában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.