Hetente közel 50 millió forintot keresett a 11 éves Pixie: így tett szert a hatalmas vagyonra

gazdagság milliomos milliók vagyon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 11 éves kislány hajcsatokat és játékokat árult az interneten, és olyan vagyonra tett szert, amiről más csak álmodik...

Pixie Curtis Jacenko hajcsatokat és játékokat árult az interneten, PR-os édesanyja segítségével hetente 110 ezer fontot, (kb. 48 millió forint) keresett a hajgumikból -írja a Bors. A kislánynak már most 193 ezer fontos autóparkja van, így nem csoda, hogy 11. születésnapjára sem sajnálta a pénzt. Pixie 22 ezer fontot, vagyis közel 10 millió forintot szórt el a születésnapjára, csak hogy szórakozhasson a barátaival.

A kislány 11. születésnapján DJ, profi fotós, fodrász és egy tüzet okádó művész is jelen volt, de volt pizza bár, fotófülke és tűzijáték is. Pixie a vállalkozása építése helyett most már az iskolára szeretne koncentrálni, így milliókat érő üzletét a családja viszi tovább.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.