RETRO RÁDIÓ

Mentőt akartak hívni, de nem engedték nekik: Zsuzsanna gyerekei láttára vívta haláltusáját





Gyilkossággal gyanúsítják F. Bálintot, aki elhidegült élettársát hatmillió forintért gyógyszerekkel mérgezte meg, azonban öngyilkosságnak álcázta. A koronatanúk a közös gyerekek voltak, akik mindketten apukájuk ellen vallottak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.17.
emberölés

Az egész élete kettétört B. L.-nek és családjának tavaly júniusban, mikor közölték velük: lánya gyógyszer-túladagolásban életét vesztette. A zsaruk akkor azt mondták, Zsuzsanna öngyilkos lett, azonban váratlan fordulat állt be az ügyben: lehetséges, hogy egyáltalán nem önkezűség, hanem élettársa okozta.

Szabadult volna Zsuzsanna

Az asszony a halála előtt már jó ideje elhidegült agresszív párjától, aki viszont még mindig nála élt barátjával, T. Mihállyal együtt:

„Szegény három műszakban dolgozott, annak a férfinak meg hébe-hóba volt munkája. Emellett lelkileg terrorizálta és megcsalta a lányomat, egy másik nőnek gyereket csinált, majd magára hagyta, aztán ide-oda költözött a két nő között. Nem csoda, ha szabadulni akart tőle a lányom” – sóhajtotta Zsuzsanna megtört édesapja a Bors újságírójának. A családanya előtt azonban egy nap felcsillant a szabadság lehetősége:

„Egy barátunkkal megegyeztek egy lakáscserében, a férfi 6 millió forintot át is adott Zsuzsannának. Ő a melltartójába és a párnahuzatba dugta el a pénzt, másnap a zárat is lecserélte, hogy be se juthasson az a férfi” – sorolta az édesapa.

Kérdések sora

Amikor már úgy tűnt, új életet kezdhet az anya, az apjával közölték, hogy holtan találták Zsuzsannát. Ekkor F. Bálint és T. Mihály is a lakásban voltak, ugyanis a gyerekek a zárcsere ellenére beengedték apjukat.

A két férfi azt állította, hogy próbálták az asszonyt újraéleszteni, de amikor nem sikerült, kihívták a mentőket, illetve azt vallották, hogy Zsuzsa öngyilkos lett. B. L.-ék nem nyugodtak bele:

Ha öngyilkos akart volna lenni, lett volna a hosszú évek megaláztatása alatt bőven alkalma, de nem akkor, amikor végre hatmillió forinttal a zsebében új életet kezdhetett volna” – mondta az apa. Ezért lányával és testvérével együtt feljelentést tett, a hatóság pedig vizsgálódni kezdett.

A gyerekek mentőt akartak hívni anyjukhoz, amikor az már láthatóan rosszul volt a szerektől, ám nem engedték nekik, így végignézték Zsuzsa haláltusáját.

Döbbenetes vallomás

Ekkor jutott a hatóságok tudomására a pénz és az, hogy a két gyerek otthon volt a tragédia óráiban. A hét- és kilencéves gyerekek vallomást tettek a pszichológus szakértő jelenlétében:

„Zsuzsanna még aznap is munkában volt, amikor fáradtan hazatért, az a két férfi kávéval kínálta őt. Mindkét unokám elmondta, látták, hogy a két férfi valamit tesz Zsuzsa kávéjába. A kislány úgy fogalmazott: papa, nem szoktam ilyet csinálni, de leselkedtem – és elárulta, hogy látta, ahogy zsepit nyomnak le az anyja torkán. Azt is elmondták, hogy Zsuzsanna nem is leesett az ágyról, hanem lerúgták” – mondta elcsukló hangon az édesapa.

A rendőrök T. Mihályt és F. Bálintot is begyűjtötték Fotó: Bors

A rendőrség most, több mint egy évvel a tragédia után nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt folytat nyomozást az ügyben. Elfogták a két férfit is, a 46 éves T. Mihályra Csepelen csaptak le, míg F. Bálintot Állampusztán kapták el, ő ugyanis nemrég szabadult:

„Hogy lehet, hogy valaki lop, és évekre lecsukják, míg két gyilkos szabadon garázdálkodik? Jobb, ha tudják, hogy nem nyugszom, míg börtönbe nem kerülnek” – mondta Zsuzsa apja.





Ezeket olvastad már?
Így alakul az üzletek nyitvatartása és a közlekedés húsvétkor - mutatnunk néhány programötletet is a hosszú hétvégére!

Így alakul az üzletek nyitvatartása és a közlekedés húsvétkor - mutatnunk néhány programötletet is a hosszú hétvégére!

Összeveszett a barátnőjével, ennek köszönheti az életét

Összeveszett a barátnőjével, ennek köszönheti az életét

Többszáz milliót fizettek a Titanic ajtajáért

Többszáz milliót fizettek a Titanic ajtajáért

Féktelen düh: Magyar Péter nem tudta elviselni Varga Judit sikereit

Féktelen düh: Magyar Péter nem tudta elviselni Varga Judit sikereit

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás