Létrehozva: 2022.09.30.

Fontos bejelentés érkezett az Ötöslottó Szuperkoncertről

Előbb nyitnak a kapuk a szombati ingyenes Szuperkoncerten.

Szerző Ripost

A rendkívül nagy érdeklődésre tekintettel a szervezők úgy döntöttek, hogy a kényelmes bejutás érdekében a meghirdetettnél korábban, 16:30 helyett már 16:00-kor megnyitják a kapukat a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertre érkezők előtt. Az eseményre minden eddiginél különlegesebb színpadtechnikával készül a Szerencsejáték Zrt., így azok sem maradnak le a fellépésekről, akik a hátsó sorokban foglalnak helyet. A színpad már majdnem kész, az építésről szóló kisvideót itt lehet megtekinteni.

Fotó: Szerencsejáték Zrt.

Már csak egy nap van hátra: október 1-jén több mint 60 ezer négyzetméteren élvezhetik a koncerteket a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertre érkezők. A rendkívüli érdeklődésre való tekintettel az eseményre már korábban be lehet jutni: a szervezők a biztonságos és kényelmes beléptetés érdekében már 16:00-kor kinyitják a kapukat, az időjárási előrejelzések szerint szombat délután már az esernyőkre sem lesz szükség. 

A 65 éves Ötöslottó Szuperkoncert rendkívüli színpadtechnikával érkezik, a látványról a beépített hidraulikus színpadlift és süllyesztő rendszer gondoskodik, amihez 300 fényvető, köztük számítógép vezérelt, mozgatott világítás hidak, lézershow, több száz rakétából álló pirotechnikai show, valamint szikraeső társul. A több mint 300 négyzetméternyi ledfalnak és a 100 ezer wattos hangtechnikának köszönhetően a hátsó sorokban állók sem maradnak le az igazi koncertélményről.

A Szikora Róberttel kiegészülő VALMAR duó 17:30-kor nyitja a koncertek sorát, 18:30-tól pedig az MTV EMA közönségdíjasa, a Follow The Flow lép színpadra. 20:00-tól Magyarország legnépszerűbb női előadója, Rúzsa Magdi nagyszabású koncertje veszi kezdetét, amely rendkívüli showelemeket is tartalmaz majd.

Fotó: Szerencsejáték Zrt.

Az esemény a korábbi évekhez hasonlóan ismét akadálymentes lesz, a mozgásukban korlátozottak, a vakok és gyengénlátók, valamint a siketek és nagyothallók a koncertet egy, a színpad közvetlen közelében elhelyezett akadálymentes lelátóról élvezhetik, melynek megközelítését egy önálló beléptetési pont segíti.

A korábbiakhoz hasonlóan a látogatók a szórakozás mellett egy jó ügyet támogathatnak, hiszen a nemzeti lottótársaság a helyszínen értékesített termékek után befolyt összeget 100%-ban az Ökumenikus Segélyszervezet részére ajánlja fel. A hozzájárulásból a Kapaszkodó gyermekfejlesztő programon keresztül összesen több mint 3000 nehéz körülmények között élő hátrányos helyzetű gyereknek biztosítanak a többek közt iskolán kívüli korrepetálást vagy éppen fejlesztő foglalkozást. 

A Szerencsejáték Zrt. továbbra is elkötelezett abban, hogy a Szuperkoncert ne csak a fővárosban élők számára legyen elérhető. Éppen ezért az eseményre vonattal, illetve autóbusszal utazók 50%-os menettérti kedvezményben részesülhetnek 2022. október 1-jén a MÁV-Start Zrt. és a Volánbusz járatain. A kedvezmény bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes.

A 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertet élőben követheti az is, aki a helyszínen nem tud részt venni, hiszen a Szerencsejáték Zrt. az esemény weboldalán és a videómegosztón is közvetíti a koncerteket. 

Minden, a koncerthez kapcsolódó aktuális információról a szuperkoncert.szerencsejatek.hu weboldalán, valamint a nemzeti lottótársaság közösségi oldalain tájékozódhatnak.

Az esemény Facebook-oldalát ide kattintva érhetitek el. 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Krumpliszsákként dőlt el a brutálisan fejberúgott focista - videó

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

metropol.hu

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

mandiner.hu

A húsvéti szent három nap: ebben a felfokozott állapotban jó lesz elcsendesedni

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

hirtv.hu

Magyar Péter akciózásai bepörgették a mém-gyárakat

origo.hu

Megható sorokkal üzent a barátjának Tóth Gabi

travelo.hu

Hozd vissza ezt a finom hagyományt a húsvéti asztalra!

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

INSIDER

Megszólalt egy szakértő Varga Judit bejegyzéséről: ez a bántalmazás tankönyvi példája

INSIDER

Ismét tetten érték az uniós pénzek ellen lobbizó baloldalt

INSIDER

Terrorpánik Európában: Zárják a német határokat, stadionok elleni dróntámadásoktól tartanak

INSIDER

Különleges akciót jelentett be az Élelmiszermentő Központ: több száz rászoruló családot segítenek húsvétkor

INSIDER

Gyászol a Magyar Közút: "Már indultak volna, amikor megtörtént a tragédia"

INSIDER

Pizsamában tűnt el egy néni a XIX. kerületből, szerettei rettenetesen aggódnak érte

INSIDER

Kiadták a riasztást, brutális, ami az országra vár