Folytatódik Árpa Attila drogbotránya: zajlik a tárgyalás

Forrás: Instagram / Árpa Attila -
Árpa Attila drogügye Árpa Attila bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila tárgyalása folytatódik: drogkereskedelemmel vádolják a színészt.

A drogterjesztéssel megvádolt Árpa Attila ellen 2019. március 22-én indult nyomozás. Ha beigazolódnak a vádak, Árpa Attila kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztésre számíthat. A színész a kezdetektől fogva tagadja a vádakat, azt azonban elismerte, hogy egyszer rendőrök lepték el az otthonát, miközben barátaival kártyázott a kertben. Elárulta, korábban úgy vélte, egy rosszakarója próbálta csőbe húzni, ma viszont már afelé hajlik, hogy teljesen véletlenül került a neve az üggyel összefüggésbe. A tárgyalása most folytatódik a Budapest Környéki Törvényszék épületében, ami K. Péter, az elsőrendű vádlott meghallgatásával indult - írja a Blikk.

Árpa Attila ügyében folytatódik a tárgyalás Forrás: Instagram / Árpa Attila

Korábban már ajánlatot tett sz ügyészség Árpa Attilának: egy év tíz hónap szabadságvesztés, amelynek végrehajtását négy évre felfüggesztik, ezt azonban a színész nem fogadta el. Azonban így a legrosszabb esetben akár 8 év börtönbüntetést is kiszabhatnak rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.