Trombitája okozhatja Galambos Lajos vesztét: súlyos állapotban a zenész tüdeje

Forrás: -- -
Galambos Lajos emfizéma trombita Lagzi Lajcsi tüdőtágulat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajost, vagy ahogy sokan a mai napig ismerik, Lagzi Lajcsit tavaly decemberben ítélték jogerősen három év hat hónap letöltendő börtönbüntetésre. A trombitás állítólag már a behívóját is megkapta és a hónap végén be kell költöznie a kecskeméti intézménybe.

A trombitás nehéz időszakon van túl, és nemcsak a büntetőügye, hanem a válása miatt is sokat cikkezett róla a sajtó. Ha nem lenne elég megpróbáltatás számára, hogy a bíróság bűnösnek találta a közműlopás miatt indított eljárásban, még egy komoly betegséggel is meg kell küzdenie. A zenészt ráadásul saját, szeretett hangszere "tette tönkre".

Galambos Lajos Forrás: Metropol

"A trombitálás gyógyíthatatlan károkat okozott. Olyan a tüdőm, mintha az elmúlt 50 évet kőkeményen végigdohányoztam volna. (...) Még nem temetem magam, de ha őszinte akarok lenni, egyre többet gondolok az elmúlásra. Ha egy mód van rá, szeretnék egy fellépés után, az ágyamban elaludva távozni" – mesélte a Story Magazinnak Galambos Lajos, aki a több évtizedes trombitálás miatt emfizémával, visszafordíthatatlan tüdőtágulattal küzd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.