RETRO RÁDIÓ

Drámába fulladt a magyar énekesnő terhessége: felmerült, egészséges-e a baba





A várandós Antal Timiben egy világ omlott össze. Két nehéz hete volt terhességében, emiatt orvoshoz kellett mennie, hogy megnézesse, minden rendben van-e a babával. Ezután minden átértékelődött benne.



Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.03.31.
Antal Timi terhesség beteg baba

Antal Timi boldogabb, mint valaha. A gyönyörű énekesnő karrierjének csúcsán van, sorra érkeznek a felkérések, és rengetegen rajonganak érte az országban. Emellett magánéletében is igen kiegyensúlyozott. Eddig nagy boldogságban nevelte kislányán, Emmát, nemrégiben pedig kiderült, hogy második gyermekét hordja a szíve alatt.

Antal Timi
Antal Timi nagyon megrémült – Fotó: YouTube

Már azt is tudjuk, hogy a baba fiú lesz, és a Vencel nevet fogja kapni. A legutóbbi posztjában azonban megrázó dolgot árult el Antal Timi. Ő ugyanis eddig mindig azt gondolta, hogy evidens, hogy a saját gyermeke egészséges lesz. Mindig tisztában volt azzal, hogy születnek beteg gyermekek, de úgy állt hozzá, hogy ez úgysem vele fog megtörténni. Ez a hozzáállása azonban megtört, ugyanis az egyik ultrahangfelvétel valami problémát észlelt.

Az énekesnő beszámolója szerint két nagyon nehéz héten vannak túl Vencellel, ekkor merült fel benne először, hogy nem biztos, hogy egészséges a baba. Kivizsgálásokra igyekezett, ahol kiderült, hogy szerencsére nincs semmi baj, és a gyereken nem fedezhető fel semmilyen betegség, ugyanakkor Timiben sok dolog átértékelődött. Elmondta, hogy az esetből azt tanulta: nem szabad evidenciának venni, hogy a baj elkerül minket, és nekünk biztosan csak egészséges babánk születhet. Emellett az eset abban is megerősítette (amit egyébként eddig is tudott), hogy az egészség mindennél fontosabb. Rájött, hogy minden más az ő kezében van, ebben azonban felsőbb erőktől függ.





 

Antal Timiben mély nyomot hagyott az aggodalom, mert elárulta, hogy azóta is összeszorul a gyomra minden alkalommal, amikor ultrahangra mennek, mert fél attól, hogy valami rossz dolog derül ki. Ettől függetlenül már nagyon várja, hogy végre karjaiban tartsa a babát.

Emmával és most Vencellel való várandósság alatt is úgy érkeztem minden ultrahangvizsgálatra, hogy biztos voltam benne, minden rendben lesz, hiszen másképp nem lehet. (Gondoltam.) Történt ez mindaddig, amíg Vencellel megéltünk 2 nagyon nehéz hetet, ugyanis nem volt 100%, hogy egészséges baba. Mint utólag kiderült, hála istennek minden rendben, viszont azóta teljesen átértékelődött bennem sok minden. Egyrészt az, hogy bizony de, velem/velünk is bármi megtörténhet, és, ami tulajdonképpen eddig is teljesen evidens volt számomra, hogy az egészség a legfontosabb. Most még inkább felértékelődött bennem az, hogy minden mást meg tudunk teremteni magunknak, de ezt nem. Az egészséget nem. Azóta mindig picit összeszorult gyomorral megyünk uh-ra, de most is mindent rendben találtak” – árulta el. 

 





Ezeket olvastad már?
Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás