Nádai Anikó: "El tudom dönteni, hogy mi a jó a gyerekeimnek és mi nem"

kommentelők üzenet Nádai Anikó gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó alig tért vissza a képernyőre, a kommentelőktől máris kapott hideget-meleget.

A műsorvezető a mai napon tért vissza a Reggelibe műsorvezetőként. Júliusban adott életet a második gyermekének, és bár ősszel már lehetett látni a ValóVilág 11. évadában, pár hét után rájött, hogy még nem áll készen a visszatérésre, és otthon maradt a gyermekeivel.

Ma viszont visszaállt a munkába, amiért elmondása szerint máris nekitámadtak a kommentelők. A téma pont aktuális volt, mivel Túróczi Rékával és Lotfi-Schadi Rékával arról beszéltek ma, hogy mennyi idő után érdemes visszatérni a munkába.

"Mindenki mást gondol ezzel kapcsolatban, és az emberek szeretik kifejteni a véleményüket. Már a tegnapi nap során, amikor kikerült a Reggeli közösségi oldalára az, hogy én visszajövök dolgozni, hát kaptam hideget-meleget egyaránt" – mondta Anikó, majd hozzátette, hogy decemberben valóban visszalépett a ValóVilág műsorvezetői feladataitól, azonban az egy egészen más helyzet volt.

"Kicsit más jellegű az a dolog, hiszen a ValóVilág egy éjszakai műsor volt. Éjjelente kellett dolgoznom nagyon sokat, nemcsak egyszer egy héten, reggel hattól kilencig, hanem többet. Az nehezebben volt összeegyeztethető a gyerekneveléssel. Viszont az, hogy egy héten egyszer bejövök három órára dolgozni, azt gondolom, belefér. Szerintem el tudom dönteni, hogy mi a jó gyerekeimnek és mi nem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.