A nyílt utcán veszekedett egymással Peller Anna és Lukács Miklós - állítják egy netes fórumon

Forrás: Peller Anna Instagram -
válás Peller Anna Lukács Miklós Jelek szakítás
Derült égből villámcsapásként érkezett a bejelentés, hogy több évnyi házasság után a válás mellett döntött Peller Anna és férje, Lukács Miklós. A hírt egy közös videóban osztották meg a követőikkel.

Az Operettszínház színésznőjét és kedvesét a Nyerő Páros első évadában ismerhette meg az ország, majd ezt követően mindketten több feladatot is kaptak az RTL-től. A kapcsolatuk idillinek, sőt irigylésre méltónak tűnt, ám mint kiderült, már régóta igyekeztek megmenteni a házasságukat. A pár a videóban azt mondta, hogy már két éve dolgoznak a kapcsolaton, de már csak testvérekként szeretik egymást.

Peller Anna és Lukács Miklós 14 év után válnak el egymástól Forrás: Peller Anna Instagram

A hír bejelentése után beindult a kommentáradat a Redditen, a magyar sztárokkal kiemelten foglalkozó aloldalon, ahol az egyik kommentelő egy friss élményét osztotta meg a többiekel. A hozzászóló ugyanis nemrég szemtanúja volt Peller Anna és Miki veszekedésének.

"Kb. 2 hónapja voltam a XIII. kerületben, éppen parkoltam, és nagy üvöltözést hallottam. Az út közepén ordibáltak egymással, nagyon meglepett, mert azért ezt nem az út közepén szokták csinálni az emberek. Amikor elsétáltam mellettük, abbahagyták" – idézi a Bors a kommentet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.