Megszólalt Csősz Bogi férje is a házasságuk válságáról

Forrás: Polyak Attila/Origo -
Csősz Bogi férje Csősz Boglárka Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a gyakran Magyarországra érkező Csősz Bogi mellett nagyon ritkán láthattuk csak férjét, Burakot, mégis meglepetésként jött a hír: válságban a házasságuk. Hogy miként élnek most, arról előbb Bogi, majd a török üzletember beszélt. 

Bogi és Burak tizennégy évvel ezelőtt találkoztak. Az akkor 24 éves modellre a férfi azonnal felfigyelt, Bogit pedig lenyűgözte, hogy Burak nem csak a külsejét találja vonzónak, de intelligenciáját is nagyra tartja. A Hot! úgy tudja, a házaspár jóideje vívódik, de most arra jutottak, az építészmérnök Isztambulban maradt, Bogi pedig Magyarországon él.

Forrás: Polyak Attila/Origo

"A szeretet része az is, ha két ember el tudja egymást engedni. Mindig is sokat voltunk egymástól távol, és Burak hálás volt azért, amiért kettőnkért éveken át én hoztam nagyobb áldozatokat. Az elmúlt években azonban már nemcsak őt, de engem is egyre inkább az üzleti dolgaim kötnek le, a munka és a sikerek jobban inspirálnak, ami nemcsak nekem, hanem neki is feltűnt, hiszen egyre nehezebben tudtuk összeegyeztetni a találkozásainkat. Be kellett látnunk, hogy az életem olyan szakaszba érkezett, amiben újra meg kell találjuk magunkat" – fogalmazott Csősz Bogi a Hot!-nak, aki korábban már mesélt arról, hogy milyen a kapcsolata férjével.

"Amikor először megláttam, azonnal megfogott a kisugárzása, az eleganciája. Amikor beszélgettünk, rögtön tudtam, hogy rendkívül intelligens és mélyen érző, nem egy felszínes szépség. Rengeteg energiája és tenni akarása van, és nem tud munka, alkotás nélkül élni. Ennyi év után mindketten rengeteg tapasztalatot szereztünk, ami érettebbé tett bennünket. Boglárka megérdemli a sikeres karriert, és ahogy eddig is, most is csodálom, mindig is szeretni és tisztelni fogom" - mesélte a hetilapnak Burak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.