Érdekes fordulat VV Anett teaszeánszos ügyében: ő a gyanúsított

Forrás: Béres Anett/Instagram -
Béres Anett VV Anett rendőrség ayahuasca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Való Világból ismert Béres Anett egy hallucinogén hatású főzet fogyasztását követően súlyos sérüléseket szenvedett Siklós közelében.

Az ayahuasca-szeánszon barátnője, Sáfrány Emese is jelen volt, ám ő épségben megúszta a furcsa kalandot. Anett több műtéten esett át, miután többek között bokatöréssel és bordarepedéssel szállították kórházba. Augusztus elején hazaengedték, úgy tudjuk, jelenleg édesanyjánál lábadozik és csak járókerettel képes közlekedni.

Béres Anett Forrás: Béres Anett/Instagram

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya az ATV megkeresésére közölte, hogy kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 38 éves szentendrei nőt hallgattak ki gyanúsítottként a siklósi nyomozók. Hozzátették: az ügy részleteiről a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb tájékoztatást nem kívánnak adni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.