RETRO RÁDIÓ

Elhunyt a magyar énekesnő szerelme: Az utolsó pillanatig támogattam őt





Élete legfájdalmasabb időszakáról beszélt a magyar énekesnő. Feldolgozhatatlan veszteség érte.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2023.03.26.
Módosítva: 2023.03.26.
énekesnő szerelem elhunyt

Tragédiák sorozata árnyékolja be a magyar énekesnő életét. Péterfy Kinga még most sem tudta teljesen feldolgozni, hogy egy értelmetlen diszkóbalesetben elvesztette testvérét, majd később szerelme is elhunyt. A zenébe menekült, az mentette meg az életét. 

Péterfy Kinga énekesnő
Elhunyt a magyar énekesnő szerelme  Fotó: Facebook


Diszkóbalesetben halt meg a testvére

Péterfy Kinga még ma is nehezen beszél imádott öccse haláláról. Az énekesnő még tiniként költözött Erdélyből hazánkba, és szép lassan, de megtalálta a helyét Magyarországon. Az Ooops! lánycsapattal úgy érezte, minden kerek, de miután a banda megszűnt, külföldre ment szerencsét próbálni. Egy végzetes baleset azonban hazaszólította, és azután többé már nem hagyta el az országot.

– A testvérem és a kedvese egy diszkóbaleset áldozata lett – mondta el Péterfy Kinga az M2 Petőfi TV Magas és mély műsorában. – Jucika, a testvérem barátnője, egy fantasztikusan gyönyörű lány volt, aki modellkedett, és egy szórakozóhelyen belékötött egy társaság. A mai napig nem tisztázták a körülményeket, annyi derült ki, hogy ezután autós üldözés történt. Túl gyorsan mentek, megpördült az autó, és a balesetet sajnos nem élték túl – emlékezett vissza Kinga, aki a család sziklájaként sokáig elnyomta az érzéseit.

Szerelmét is elvesztette

Az élet szomorú fordulataként azonban újabb csapás érte. Két évvel ezelőtt ismét át kellett élnie a tehetetlen fájdalmat. Szerelmét és zenésztársát ragadta el tőle a gyilkos kór.

Egyik pillanatról a másikra lett beteg, miközben ő volt a legjózanabb életű, a leglazább és legfantasztikusabb ember, akit valaha ismertem. Fájlalta a hasát, elment különböző vizsgálatokra, de már az első ultrahangon látszott, hogy van valami a máján. Rosszindulatú daganatokat találtak a máján és az epéjén. Az utolsó pillanatig támogattam őt.

 

 





 





Ezeket olvastad már?
Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás