A csillagjegyek legrosszabb tulajdonságai

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2015 sheff/Shutterstock. No use without permission./Sheff -
rossz tulajdonság horoszkóp Zodiákus magazin sötét oldal csillagjegyek
Sokan kíváncsiak arra, hogy vajon milyen tulajdonságokkal rendelkeznek a különböző horoszkóppal rendelkező emberek. Az alábbiakban összegyűjtöttük a csillagjegyek legkevésbé vonzó jellemvonásait.

Kos

(március 21. - április 19.)
A Kosok sok esetben nagyon impulzívak és türelmetlenek, mondhatjuk, fejjel mennek a falnak. Gyakran nem gondolkodnak előre, hanem azonnal cselekszenek, ami miatt gyakran olyan döntéseket hoznak, amelyeket később megbánnak.

Bika

(április 20. - május 20.)
A Bikák hírhedtek a makacsságukról. Nehéz meggyőzni őket a változásról, és gyakran ragaszkodnak a megszokott dolgokhoz. Emiatt kifejezetten merevvé válhatnak, és nehezen alkalmazkodnak a változó körülményekhez.

Ikrek

(május 21. - június 20.)
Az Ikrek jegyben született emberek gyakran kétarcúak, ami abban is megnyilvánul, hogy a különféle szélsőségek között ingadoznak. Mindehhez még hozzájárul kissé felületes jellemük is, ami megnehezítheti számukra, hogy igazán mély emberi kapcsolatokat építsenek ki.

Forrás: Shutterstock/Phovoir

Rák

(június 21. - július 22.)
A Rákok hajlamosak a túlérzékenységre és az ok nélküli sértődésre. Nehezen fogadják el a kritikát és általában túl is reagálják, még akkor is, ha építő jelleggel kapták.

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.)
Az Oroszlánok gyakran túl dominánsak és önzőek. Szeretik, ha a figyelem középpontjában állnak, és hajlamosak lenézni másokat, emiatt pedig nehézségeik adódhatnak a beilleszkedéssel.

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.)
A Szűzek hírhedtek kritikus hozzáállásukról. Néha túl analitikusak és perfekcionisták, ami frusztrációt okozhat a körülöttük lévők számára. Gyakran nagyon magas elvárásokat támasztanak, ami stresszt okozhat mind nekik, mind pedig másoknak.

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.)
A Mérlegek sok esetben ingatagok és döntésképtelenek. Nehéz számukra, hogy válasszanak a sok lehetőség közül, és hajlamosak a halogatásra, valamint arra, hogy másokra hagyatkozzanak.

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2015 sheff/Shutterstock. No use without permission./Sheff

Skorpió

(október 23. - november 21.)
A Skorpiók a féltékenységükről és a túlzott irigységükről híresek. Gyakran megkérdőjelezik mások szándékait, mivel ők maguk meglehetősen bizalmatlanok.

Nyilas

(november 22. - december 21.)
A Nyilasok hajlamosak a túlzott függetlenségre. Általában nehezen köteleződnek el hosszú távra, és inkább a szabadságot választják, ami nyomot hagy az emberi kapcsolataikon is.

Bak

(december 22. - január 19.)
A Bakok hírhedtek a munkamániájukról és túlzottan ambiciózus hozzáállásukról. Gyakran túlhajszolják magukat a siker érdekében, és hajlamosak elhanyagolni az egyensúlyt a munka és a magánélet között.

Vízöntő

(január 20. - február 18.)
A Vízöntők sokszor kerülik az érzelmeket és azt, hogy egy kapcsolatba mélyebben belebonyolódjanak. A gyakorlat helyett inkább a gondolatokra és az elméleti szinten működő dolgokra összpontosítanak, ami bizony növeli a távolságot köztük és a többi ember között.

Halak

(február 19. - március 20.)
A Halak hajlamosak elmerülni a saját világukban és összemosni a valóságot a fantáziával. Néha képtelenek meghúzni a határokat, és emiatt túl befolyásolhatóvá és álmodozóvá válhatnak.

Ha tetszett a cikk, ez is érdekelhet: Szervezd meg a tökéletes randit a horoszkópja szerint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.