MC Hawer az őt lopással vádoló Lagzi Lajcsiról: "Elég furcsa, hogy ő pattog"

Galambos Lajos mulatós Lagzi Lajcsi MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy potenciális dallopási ügytől hangos jelenleg a hazai popzenei szcéna: Galambos Lajos, alias Lagzi Lajcsi azt állítja, az MC Hawer művésznéven tevékenykedő Koczka Géza ellopta egyik leghíresebb szerzeményét, a Mikor a vodka a fejembe száll című számot.

Lajcsi a Blikknek elmondta, hogy akár a pereskedéstől sem riadna vissza annak érdekében, hogy bebizonyítsa igazát, illetve visszamenőleg is kifizettesse az illetékesekkel azokat a jogdíjösszegeket, melyek őt és néhai szerzőtársát, Hoffmann Sándort, illetve az ő özvegyét illetik meg.

MC Hawer Forrás:Facebook/MC Hawer

MC Hawer az egyik kereskedelmi csatorna kérdéseire válaszolva reagált a botrányra: mivel saját rapbetéttel egészítette ki a számot, mely egyébként is tradicionális szerzeményként volt jelen a köztudatban, nem gondolja, hogy jogsértést követett el.

„Ha egy dalhoz hozzáteszek, akkor azt átdolgozóként is le lehet jelenteni. Miután az van ott, hogy tradicionális a dal, eszerint jelentettem be, és mint átdolgozó, aki szöveget írt hozzá. Mellesleg azóta sem kaptam egy büdös kanyit sem.

– fejtette ki a zenész, aki azt is elmondta, hogy ha Galambos bepereli, ő áll elébe.

– zárta le a történetet MC Hawer.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.