Létrehozva: 2022.10.06.

Mentő vitte el a próbáról a Sztárban sztár leszek! énekesét

Ijedtség és rémület árasztotta el a minap a Sztárban sztár leszek! stúdióját.

Kálóczi Rékát múlt héten Alicia Keysként láthatták a nézők a Sztárban sztár leszek! harmadik évadának középdöntőjében. Produkciójával olyannyira meggyőzte a mestereket, hogy helyet kapott az élő show székei között. Pápai Joci bizalmat szavazott a lánynak, hiszi, hogy ő esélyes a legsokoldalúbb előadók címre, ezért úgy döntött, beválasztja a csapatába. A hirtelen baleset azonban most mindent felülírhat...  

Fotó: TV2

Mindenki  rémálma 

A 12, élő show-ba kerülő énekes gőzerővel készül az adásra, folyamatosan gyakorolnak, hogy vasárnap a legszínvonalasabb műsorral induljon a verseny. Kálóczi Réka nagy kihívás elé nézett volna, hiszen a megállíthatatlan Kossuth-díjas színésznőt, Oszvald Marikát kellett volna színpadra vinnie. A próba közben azonban megtörtént, ami minden versenyző rémálma: súlyos baleset érte. Kedden, táncpróba közben olyan szerencsétlenül esett, hogy eltörött a lába. 

Elviselhetetlen volt a fájdalma 

Réka az egyik mozdulatsor végén szerencsétlenül ért földet: a talpa helyett a térdére esett. A stáb egyből a segítségére sietett, mindenki megrémült a történtek láttán. Hatalmas, elviselhetetlen fájdalmai voltak, így lehetett sejteni, hogy nagy a baj. A baleset akkor tűnt igazán komolynak, amikor Réka már egyáltalán nem bírt lábra állni. Nem sokkal később már egy hordágyon vitték ki a stúdióból, a mentőautó pedig kórházba szállította a fiatal énekesnőt. 

Fotó: TV2

Az egész stáb aggódik érte 

Kálóczi Réka még mindig kórházban van, és olyannyira komolyak a sérülései, hogy azóta meg is műtötték. Azt, hogy állapota lehetővé teszi-e, hogy vasárnap este színpadra lépjen, egyelőre még nem tudni. Az egész stáb, a versenytársak és a mestere is nagyon aggódnak azért, hogy mielőbb felépüljön és részese lehessen a versenynek. Főleg azért, mert Réka régi vágya, hogy hosszú távon foglalkozhasson az énekléssel, éppen ezért jelentkezett a Sztárban sztár leszek!-be, hogy bizonyítsa, helye van a zenei világban. Réka kitartó, maximalista természetének köszönhetően remélhetőleg a felépülése is olyan gyors ütemben fog menni, mint amilyen pozitív a személyisége. 

Pápai Jocit sokkolta a baleset 

Megkérdeztük Pápai Jocit, aki a csapatába választotta Rékát. Mint mondta: egyelőre semmi biztosat nem tud. Abban reménykedik, hogy versenyzőjének az állapota megengedi majd, hogy vasárnap színpadra álljon. 

Amikor felhívtak a kollégáim, és megtudtam, mi történt, egyszerűen nem akartam elhinni. Hosszú percekbe telt, mire feleszméltem, annyira sajnálom szegény Rékát. Remélem, minél előbb felépül, és tudja folytatni a műsort 

– mondta a Sztárban sztár leszek! Mestere. 

  

Fotó: TV2

Berkes Olivér bokarögzítő gipsszel állt színpadra 

A Sztárban sztár ötödik évadában Berkes Olivér került nehéz helyzetbe. Az énekes az utcán sétált, amikor olyan rosszul lépett, hogy azonnal megtörtént a baj. Elszakadt a bokaszalagja, így csaknem kérdésessé vált, hogy az élő show-ban színpadra tud-e állni. Kétszer is megröntgenezték a lábát, de szerencsére törést nem találtak, viszont a sérülése komoly volt, és bár fekvőgipszet javasolt az orvos neki, de saját felelősségére elutasította. Mindez és a fájdalma ellenére úgy döntött, nem adja fel a versenyt, és bokarögzítő gipsszel állt színpadra. Amy Winehouse dalával lépett a közönség elé, igaz, állni nem tudott, de rutinosan megoldották a helyzetet, és a koreográfiát igazították Olivér egészségügyi problémájához. 

A műsorkészítők komoly döntés előtt állnak 

A Sztárban sztár leszek! teljes csapata nagyon drukkol Rékának a mihamarabbi felépülésért. Mivel egyelőre nem tájékoztatta Rékát az orvosa, nem tudjuk, mennyire súlyos a térdsérülés, és a műtét után meddig fog lábadozni. A műsor alkotói jelenleg is azon dolgoznak, hogy olyan megoldást találjanak, ami a Sztárban sztár leszek! nézőinek a legjobb, és az eddigi évadokhoz hasonlóan színvonalas élő show-t láthassanak. 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Utoljára ilyet Európának ezen a fertályán a kommunisták csináltak

origo.hu

Kiderült az igazság Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságáról

borsonline.hu

Egy egész ország imádkozott érte: megtette a bejelentést a kórházból Csonka Bandi

magyarnemzet.hu

Nagy bajba kerültek a pápai gólyák, azonnali intézkedést követelt a helyzet

mandiner.hu

Az Európai Bizottságnak van egy kiváló terve: mindenkit úgy csuklóztatna, ahogy Magyarországot

origo.hu

Keményen nekimentek Berki Mazsinak

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

magyarnemzet.hu

Budai Gyula feljelentést tett, Szabó Tímea szerint szép lett a Lánchíd + videó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Válása miatt kapott hideget-meleget Szabó Ádám felesége

SHOWBIZ

Mesterséges intelligencia írt dalt Bochkor Gábornak

SHOWBIZ

Házasság első látásra: dönthettek a párok a válásról, mindenki ledöbbent a választásokon - videó

SHOWBIZ

Emlékszel még A klinika szereplőire? Így néz ki ma Udo, Elke nővér és Brinkmann professzor

SHOWBIZ

Hatalmas bejelentést tett L. L. Junior és kedvese