Dolgozik a sors, a Kosnál újra fellobban a régi láng





Az sem baj, ha keresed ma a találkozás lehetőségét...



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.27.
horoszkóp

2022. november 27.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Egy kialudtnak hitt kapcsolat ma újra lángra lobbanhat. Ha ezzel a szíve mélyén is egyetért, akkor jól teszi, ha keresi a találkozást. Ha nem, akkor inkább kerülje messzire. Persze, nem minden önön múlik. A sors is bedolgozik az ügybe.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma könnyen elszaladhat önnel a ló, és olyasmit is kimondhat, amit később nagyon megbánhat. Főleg azért, mert valakit megbánt, akit pedig épp, hogy magához akart láncolni, vagy akinek nagyon sokat köszönhet. Kérjen bocsánatot!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma valahogy a szokottnál is szókimondóbb. Semmit nem képes magában tartani. Ezért alkalmas ez a nap a tisztázó beszélgetésekre. Bármily kellemetlen is ez, mégis közelebb viszi a megoldáshoz, mint az örökös köntörfalazás.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma kitűnő érzékkel találja meg a hangot nemcsak a barátaival, de azokkal is, akikkel szemben némileg ellenséges érzéseket táplált. Ma bennük is meglátja a szeretnivalót. Ez segíti önt a megértésben. A megértés már megbocsátás.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Új emberek lépnek az életébe. Az új emberek, új szeleket, új életlehetőségeket hoznak. Ne csodálkozzon, ha ez együtt jár azzal, hogy bizonyos régiek meg eltűnnek. Ez az élet velejárója: a változás. Önnek most ez kell.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A magánéletében változásokkal kell számolnia. Talán úgy érzi, hogy magányos, pedig vannak ön körül. Vagy épp ellenkezőleg: semmi másra nem vágyik, mint a magányra. Tény, hogy valami most érlelődik önben, mint a mag a földben.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma tele van energiával, és az erő, ami önnél van a többieket is megfertőzi. Ha kerti munkálkodásba, vagy nagytakarításba kezd, biztos lehet benne, hogy a többiek szívesen és kedvvel követik. Kirándulásra is.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nagyobb társaságot várhat mára, vagy programja van, pedig legszívesebben édes kettesben maradna a párjával. Azért mindenképp hagyjanak egymásra is időt. Ha másképp nem úgy, hogy kicsit tovább heverésznek ma reggel az ágyukban.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Önön múlik, hogy képes lesz-e tartalmat adni a mai napnak, és ezzel felrázni az unalomba süppedt családtagjait is. Talán unja már, hogy ez mindig önre hárul. De hát ön vívta ki magának a nagy középponti szerepet, ezzel kötelesség is jár!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Tiszta fejjel ébred, ami hozzásegíti önt ahhoz, hogy jobban átlássa a helyzetét. Látja a saját hibáit is, és a másokét is. És tisztábban látja az utat, amit követnie kell. Ha kátyúba jutott, akkor a kiutat. Valaki ma segítő kezet nyújthat önnek.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma minden lehetősége adott lesz ahhoz, hogy az elképzeléseit megvalósítsa. Lépjen hát bátran a tettek mezejére! Arra azonban mégis jó lesz ügyelnie, hogy milyen eszközöket használ. Nehogy túlterhelje magát, vagy megbántson valakit!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Igazi kalandra számíthat a mai napon. A szerelem nem fogja békén hagyni mindaddig, amíg teret nem ad neki az életében. Az érzelmek persze meg is ijeszthetik. Ne féljen a szenvedélytől!





Ezeket olvastad már?
61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás