"Nekem is meg van műtve a cicim" - ezt gondolja Sári Évi a szépészeti beavatkozásokról

Forrás: Facebook / sarieviofficial -
arckezelés Sári Évi mellműtét mellplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sári Évi odafigyel az egészséges életmódra, de emellett nem veti meg a szépészeti beavatkozásokat sem. 

"Évek óta járok arckezelésekre. Találtam egy csodálatos doktornőt, aki megismertetett egy olyan módszerrel, ami nálam nagyon bevált. A kezelés során a sok apró tűvel ellátott kezelőfej mikrosérüléseket okoz a bőr mélyebb rétegeiben, ezáltal pedig serkenti a kollagéntermelést, ami egyébként a harmincas évek elején leáll. Az arcom ennek köszönhetően sokkal feszesebb és élettel telibb" – mondta a Ripostnak Sári Évi, majd kitért a mellműtétjére is.

Forrás: Facebook / sarieviofficial

"A mellplasztikával sincs bajom, nekem is meg van műtve a cicim. Az indokolt beavatkozásokat is megértem. Ha valakinek lóg a cicije, mert szült két gyereket, sokat fogyott, hízott vagy egyszerűen gyengébb a kötőszövete és megereszkedik, ez pedig gondot okoz akár a szexuális életében, akkor miért ne használja ki ezt a lehetőséget? Az ilyen megoldásoknak nem vagyok az ellensége, élek is ezzel" – folytatta a 45 éves színésznő, hozzátéve, hogy esetében nem szembetűnő a változás, mindenképp természetes melleket akart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.