Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bámulatos szülinapi tortát kaptak Rúzsa Magdi ikrei

default user icon
MME
Elképesztő, hogy rohan az idő. Rúzsa Magdi ikrei már egyévesek! A Máté Péter-díjas magyar énekesnő ezzel a tortával köszöntötte a kicsiket.

Rúzsa Magdi hármas ikrei egy éve, 2022. február 1-jén születtek. Nem volt átlagos gyermekvárás, hiszen az énekesnő már a születést megelőző év végén befeküdt a kórházba, ugyanis veszélyeztetett terhesnek számított, és várható volt, hogy a babák előbb érkeznek a kiírt dátumhoz képest. A jóslat bevált, a babák a terhesség 34. hetében jöttek a világra.

Bármennyire is hihetetlen, de azóta már eltelt egy év, amit a boldog anyuka egy gyönyörű tortával ünnepelt. A gyerekek nevével ellátott finomságról egy fotót is megosztott közösségi oldalán. „Boldogság! Egy évesek a kis Cucmákok!” – írta a bejegyzés alá.

KALAPOT EMELÜNK RÚZSA MAGDI ELŐTT

A kisbabák ellátása akkor sem egyszerű feladat, ha egyszerre csak egyre kell odafigyelni – de ha hárman várják egyszerre, hogy végre jóllakjanak, az az igazán embert próbáló kihívás! Rúzsa Magdi hármas ikrek anyukájaként biztosan tudna erről mesélni – de egyetlen Insta-posztja többet mond minden szónál. Le a kalappal!

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss