Lang Györgyi minden vagyonát a barátaira hagyta

Forrás: MTI/Keleti Éva -
Lang Györgyi örökség cég végakarat barátok hagyaték
Lang Györgyi 2023. május 20-án szombaton hunyt el, közeli rokonai nem voltak, de a távoliak sem számíthatnak hatalmas hagyatékra, ugyanis a Pa-Dö-Dő énekesnője már idejekorán határozott minden vagyontárgyának sorsáról - mindenét a számára családot jelentő barátaira hagyta.

Nem sok tulajdonnal rendelkezett Lang Györgyi, belvárosi, a diplomatanegyedben található 110 négyzetméteres ingatlanját még életében az általa vezetett cégnek adta át.

A Blikk információi szerint a tulajdoni lap szerint a Lang Györgyi otthonaként szolgáló három szobás, a Hősök tere közelében található hatodik kerületi ingatlan 1999. május 19. óta van a CORESZ II. Kulturális és Szolgáltató Kft. tulajdonában, amelyet nem sokkal az adásvétel előtt alapított Lang Györgyi és Falusi Mariann.

Budapest, 2019. május 18. Lang Györgyi (elöl) és Falusi Mariann (háttérben) énekes-műsorvezetők, a Pa-dö-dő együttes tagjai Lang Györgyi budapesti otthonában. MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva Forrás: MTI/Keleti Éva

A tulajdonosi körben több változás is beállt a cég alapítása óta: Györgyi már csak az ügyvezetője volt a vállalkozásnak, melynek tulajdonosa egy Magyarországon és egy Németországban élő barátja lett.

A nagy értékű ingatlan tehát nem volt Lang Györgyi tulajdonában, de egy bennfentes szerint amúgy sem halmozott fel nagy vagyonokat.

Az énekesnő környezetéből származó információink szerint nem meglepő, hogy Lang idejekorán elrendezett mindent.

"Györgyi a kilencvenes évek óta tisztában volt azzal, hogy gyógyíthatatlan beteg, majd amikor elkezdődött az állapotának romlása – kerekesszékbe került és segítségre szorult –, úgy döntött, megelőz minden lehetséges vitát és rendezi az ügyeit" – árulta el a lap informátora, aki szerint a sztrókja után Györgyi a számára érzelmileg fontos ingóságairól is határozott.

"Nem volt sok mindene, de tudta, kinek mit szeretne adni és ezt meg is tette – magyarázta a bennfentes, aki úgy tudja, hogy Györgyi szerettei és barátai igyekeznek is megfelelni az ígéretüknek: mosolyogva emlékeznek az énekes-műsorvezetőre."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.