RETRO RÁDIÓ

Ők a legnagyobb hazudozók a csillagjegyek között!





Ha muszáj, szinte mindenki ferdít az igazságon egy picit, de vannak jegyek, akik sportot űznek belőle, és vannak, akik szerint a csaló mindig lebukik, így jobb a színtiszta igazság.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.06.07.
horoszkóp életmód hazugság

Kos 
III. 21.–IV. 20.
Minden lelkiismeretfurdalás nélkül képes lenne megtéveszteni másokat, és még később sem jön elő a bűntudata a „kis” lódításért. A jegy szülötte a saját érdekeiért bármire képes, ám van egy gondja ezzel: olyan átlagosan és ügyetlenül blöfföl, hogy azt még egy kétéves gyermek is azonnal kiszúrja. Ráadásul ez egy külföldi kétéves, aki egy szót sem ért a Kos anyanyelvén.

Bika 
IV. 21.–V. 20.
Őszinte ember, főleg magával szemben. Tisztában van azzal, hogy nem megy neki profi szinten az igazság elferdítése, egy balul elsült fantáziálgatás pedig sokat ronthat a hírnevén. Ha mégis ferdít az igazságon, az azért van, mert úgy érzi: más megoldás nincs a helyzetére, minden más kilátástalan. Akkor azonban olyan ihletet kap, hogy alig bír megállni. Majd persze szégyelli magát.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Az Ikrek hadilábon áll az igazsággal. Úgy él, mintha minden nap muszáj lenne kiszíneznie valamilyen történetet, legyen az egy kenyérvásárlás vagy egy játszótéri kaland a homokózólapátért vívott harcban. Imád szenvedélyesen előadni történeteket, de minden szavát úgy kell hallgatni, hogy megfelezzük az igazságot. Valójában nem akar hazudni az Ikrek, de a sztori sokkal érdekesebb pár hozzáképzelt infóval.

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Ez az a jegy, melynek szülöttje szinte folyton hazudik, megállás nélkül. Mindent átgondoltan, szinte begyakorolva mond el, főleg abban az esetben, ha valakit vagy valakiket meg akar győzni az igazáról. Sajnos a művelet elég átlátszó, ezért a történeteit leginkább csak ő maga hiszi el. De őt ez nem is érdekli, mások pedig nem akarják megsérteni. Így mindenki úgy tesz, mintha minden rendben lenne.

Oroszlán 
VII. 23.–VIII. 23.
Az Oroszlán soha nem hazudik. Éppen úgy, mint ahogyan a vezetőség soha nem késik, hanem ottreked valahol, vagy a bíróság nem hibázik, hanem félrevezetik. Az Oroszlánnal így soha nem történhet meg, hogy megvezet valakit, mert az nem királyi dolog. Ő csak állandóan eltúloz, súlyosbít, kérkedik, túltol, próbálkozik, kicifráz és butaságokat csinál. De nem hazudik.

Szűz 
VIII. 24.–IX. 23.
Tudja, hogyan kell mesterien hazudni, de szinte soha nem teszi (kivéve azokat a helyzeteket, amikor a másnaposság, és nem egy gonosz bélinfluenza akadályozza meg abban, hogy munkába álljon). A hazugság a Szűz szerint nyomorult csalás: őszintén hiszi, hogy a rokonokat, barátokat a hazugság nem mentheti meg, mert előbb-utóbb úgyis kiderül az igazság.

Mérleg 
IX. 24.–X. 23.
A Mérleg úgy lódít, mint aki nem bírja abbahagyni, mert művészien megy neki, és leginkább így tudja, akarja kifejezni magát, a vágyait. De fontos hangsúlyozni, hogy a legtöbb esetben nem azért füllent, mert rosszindulatú szándékkal van bárki felé, egyszerűen annyira jól megy neki, hogy úgy érzi: akinek jól megy valami, azt meg kell mutatni. Hadd irigykedjenek.

Skorpió  
X. 24.–XI. 22.
A manipuláció istene, a csalás királya. Eleve így születik, hogy képes félrevezetni másokat, függetlenül a nemétől, korától, élettapasztalatától vagy az igazságügyi pszichológiai diplomájától. Általában a Skorpió a legmagasabb szinten képes lódítani. Körülötte azonban mindenki tudja, hogy milyen tulajdonsággal bír, ezért soha senki nem hisz neki, még akkor sem, ha igazat mond.

Nyilas  
XI. 23.–XII. 21. 
Nem hazudik, talán soha. Sokkal izgalmasabb számára, ha a hazugságot egy egyszerű trükkel helyettesíti: egyszerűen nem mond semmit. Csendben lenni, nem hazudni, igaz? Ha hirtelen tehát valaki, valami rosszra gyanakszik a Nyilas tetteivel kapcsolatban, jobb, ha fel sem teszi a nyomasztó kérdést, mert hősünk a színtiszta, bántó tényeket kezdi el sorolni, finomkodás nélkül. Mindenkinek jobb, ha hallgat.

Bak 
XII. 22.–I. 20.
A Bak a normális emberi érzelmektől mentes biorobotnak is nevezhető lehetne, aki a hazugság művészetében bárkit felülmúl. Mindezt azért, mert a mesteri hazudozáshoz több előfeltétel is szükséges: kiváló memória (van), széles látókör (senkinek nincs szélesebb), elemző gondolkodásmód (az elme tárháza!). Rendkívül visszafogott és erős akaratú ember, ám imád ferdíteni.

Vízöntő 
I. 21.–II. 19.
Olyan ember a Vízöntő, mint az átlag: akkor hazudik, ha meg szeretné menteni magát valamilyen kellemetlen helyzettől, ha úgy tűnik számára: kiderül a kellemetlen igazság. Ennek ellenére a környezete azt hiszi róla: folyton megtéveszt mindenkit, mert kérkedik, álmodozik. Pedig a csillagok azt üzenik: valóban érdekes dolgok történnek a Vízöntővel, érdemes figyelni a történeteit!

Halak 
II. 20.–III. 20.
A Halak ritkán hazudik, de főleg azért, mert nem igazán szeret kapcsolatba lépni a külvilággal és annak nyomorult lakóival. De egyébként a Halak kellő inspirációval és tehetséggel hazudik a szeretteinek, ráadásul elég sokat. A köznyelv ezt a tulajdonságot toleránsan gazdag fantáziának nevezi, de a szigorú tény az, hogy szemrebbenés nélkül tud valótlanságot állítani.

 





 





Ezeket olvastad már?
Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás