távolságtartás asztrológia csillagjegy hűvös
Vannak, akik könnyedén kimutatják az érzéseiket, gyorsan barátkoznak, másoknak azonban ez nem megy ilyen egyszerűen: ők az állatöv leghűvösebb emberei.

Ikrek

A Merkúr uralta Ikrek éles észjárásukról, sokoldalú személyiségükről és az intellektuális humor iránti szeretetükről híresek. Ez a jegy azonban gyakran hűvös és távolságtartó, különösen akkor, ha túlterhelt vagy unatkozik. Ha egy Ikrek fagyosnak tűnik; csak mentális stimulációra van szüksége ahhoz, hogy feloldódjon. 

Skorpió

A Skorpiót a Plútó uralja, amely az átalakulás és a hatalom bolygója. Ez a jel hírhedt intenzitásáról, szenvedélyéről és magnetikus vonzerejéről. A Skorpiók azonban gyakran visszabújnak a csigaházukba, hűvösek és csendben őrzik a titkaikat. A kívülállók számára hidegnek és rejtélyesnek tűnhetnek, de fagyos külsejük alatt érző szív rejtőzik.

Bak

A Bakok gyakorlatiasságukról, fegyelmezettségükről és elszántságukról ismertek. Mindig a céljaikat helyezik előtérbe, éppen ezért gyakran hidegnek és érzelemmentesnek tűnnek a siker elérése érdekében.

Vízöntő

A Vízöntő, bár humanitárius szemléletéről híres, gyakran mégis hidegnek, függetlennek, érzelmileg elérhetetlennek tűnhet. Az egyes emberek helyett az emberiség és a magasabb célok lebegnek a szeme előtt, ezért úgy tűnnek, mint ha senki nem érdekelné őket, ami persze nem igaz - írja az astrotalk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.