Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krausz Gábor elárulta: ennek a desszertnek nem tud ellenállni

default user icon
MME
Krausz Gábor az Instagramon osztott meg néhány gasztro-titkot a követőivel. Többek között arról is lerántotta a leplet, mi a sorsa a Séfek Séfe forgatásán megmaradt ételeknek.

Krausz Gábor az Instagram-oldalán kérdezz-feleleket tartott, vagyis a követői bármit kérdezhettek tőle, ő pedig igyekezett mindenre választ adni. A rajongók nem kímélték a Séfek Séfe ítészét, jó pár izgalmas kérdést tettek fel neki.

Többek között kiderült, hogy mire használják fel a Séfek Séfe forgatásán megmaradt ételeket. „Természetesen amit tudunk alapanyagot, elhasználjuk, közel 100 fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet az alapanyagokból egy szakácskolléga. Amit pedig nem használunk már el, azt hazavihetik” - írta a 24 órán át elérhető Insta-sztorijában.

De azt is elárulta, hogy az volt a kedvenc pillanata a műsorban, amikor séftársaival próbálta megkóstoltani a surströmming névre hallgató svéd halkonzervet. Mutatjuk!

Sőt, arról is lerántotta a leplet, hogy melyik a kedvenc desszertje: a somlói galuska. Ha te is megkívántad, ezzel a recepttel biztosan nem lőhetsz mellé!

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss