Kiderült a titok: Katona Klári a Neoton gitárosának felesége volt

Forrás: Origo -
házasság titkos esküvő Katona Klári Galácz Lajos Csepregi Éva Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katona Klári nagyon ritkán beszél a magánéletéről, így mindeddig azt sem lehetett tudni, hogy korábban a Neoton Família basszusgitárosa, Galácz Lajos felesége volt. 

Az eddig eltitkolt házasság egyik esküvői fotójára az ACNews bukkant rá egy nyilvános archívumban. A házasságkötés 1975-ben történt, amikor az énekesnő 22 éves volt.

A fotót ide kattintva lehet megtekinteni.

Bár az exházaspár nem kívánt nyilatkozni a témában, Csepregi Éva szívesen elevenítette fel a múltat a Blikknek.

Katona Klári Forrás: Origo

"Ó, ez még akkor volt, amikor bekerültünk a Neotonba a lányokkal. A basszusgitáros, Galácz Lajos felesége volt Klári, és a Neoton kísérte a fellépésein. Voltunk Olaszországban turnézni 1975-ben, ott volt alkalmunk megismerni jobban Klárit is. Értékes kapcsolat lehetett, Lajos nagyon jó ember. Fiatalok voltak, szépen éltek, legalábbis, amit én láttam, abból harmóniára és szeretetre következtettem. Amíg együtt voltak, úgy láttam, boldogan éltek" – emlékezett vissza Éva, bár hozzátette, azt nem tudja, mikor alakult ki a szerelem, és miért lett vége.

"Amíg együtt voltak, felhőtlennek tűnt a kapcsolatuk. Az a néhány hónap, amikor együtt turnéztunk, emlékezetes volt, de Klári előttünk is titokként kezelte a magánéletét, nem szeretett róla beszélni. Azt sem tudom, hogyan találkoztak, és nem tudom, miért lett vége. Végül is fiatalok voltak, a házasság kezdetén Klári csak 22 éves volt" – folytatta Csepregi Éva.

A házasság végül még Katona Klári 30 éves kora előtt véget ért, utána Babos Gyulával, a Liszt Ferenc-díjas dzsesszgitárossal házasodott össze, aki négy évvel ezelőtt hunyt el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.