Létrehozva: 2023.02.04.

Angyalhoroszkóp: Ezt üzeni az őrangyalod februárra

Az angyalok energiájukkal azért vannak jelen a földön, hogy utat mutassanak, segítsenek vezessenek, és védelmezzenek. Most megtudhatod mit üzen az őrangyalod februárban.

Szerző Sors Edina

Kos

Az őrangyalod azt üzeni: ne feledd a vonzás törvénye a jelenlegi helyzetedben is nagy segítségedre lesz. Az aggodalom és a panasz, csak lehúz és egy spirálba ránt, így gondolataid emeld meg az angyalod segítségével, hogy azt kapd az élettől, amire vágysz. Képzeleteidben lásd, hogy a kellemetlen helyzetet már meg is oldódott.

 

Bika

Fontos útkereszteződéshez ért az életed. Figyelj oda ismétlődő gondolataidra és érzéseidre, álmaidra, és a hangokra. Ezek őrangyalod segítő és szeretteljes üzenetei, melyek cselekvésre, változásra öszetönöznek. Angyalod gondoskodik rólad, érezd magad biztonságban, miközben követed isteni útmutatását.

Ikrek

Az egészuniverzumban energia egyensúly van. Így az életben is. Figyelj arra, hogy ezek az energiák a te életedben is egyensúlyban legyenek. Ha adsz, kérni is tudj, és fordítva. Engedd az energiák szabad áramlását. Ez a februári üzeneted őrangyalodtól.

Rák

Bízz belső hangodban, belső tanítódban. Minden tudásnak a birtokában vagy ahhoz, hogy helyes úton járj. Bízz megérzéseidben, őrangyalod a szíveden keresztül vezzet utadon.

Oroszlán

Őrangyalod azt tanácsolja, hogy kapcsolódj össze békés belső központoddal, hallgass lelked valódi bölcsességére. Ekkor igazi önmagad vezérli döntésedet. Így új nézőpontból láthatod életedet.

Szűz

Igazán áldott vagy, képes vagy igazán megnyitni, kitárni szíved a szeretetnek. Ez összekapcsol másokkal, és arany hidat épít közétek. Februárban rengeteg pozitív energiát adsz és kapsz. Különleges szerencsét hoz neked ez a hónap.

Mérleg

Őrangyalod arra inspirál, hozz döntést , merre szeretnél haladni az életedben. Segítségedre lesznek az égiek, de csak akkor, ha pontosan megfogalmazod, mi az ami igazán boldoggá tenne. Fordulj befelé, meditálj, mert csak nyugalmi állapotban hallod meg az őrangyalod sugallatát.

Skorpió

Keresed az utad, a helyed a világban. Légy nyugodt, a válaszokat megkapod őrangyalodtól , nyugalmat és boldogságot hoznak majd. Égi ajándékként érkezik hozzád a megoldás az élethelyzetedre.

Nyilas

Nagyon szeretsz adni, ezért szeretnek téged az égiek. Most arra kérnek, hogy foglalkozza magaddal is többet, gondolkodj a testi-lelki jó közérzetedről. Akkor tudsz adni, ha te is töltekezel valahonnan.

Bak

Őrangyalod azt üzeni, hogy légy kitartó és türelmes. Minden változás hamarosan beérik az életedben, és a javadat fogja szolgálni. Nyisd meg a szíved a változás felé, megérdemled a boldogságot.

Vízöntő

Új élmények érnek, és képes vagy nyitott szívvel és lélekkel befogadni a tapasztalatokat. Őrangyalod melléd küld valakit, aki a földi segítőd lesz, vagy segít ráébredni, hogy mindig is melletted volt.

Halak

Nagyon érzékenyen reagálsz az energiákra, és most nagy szükséged van rá,hogy megtisztítsd magad olyan energiáktól, amelyeket esetleg magadba szívtál. Őrangyalod segít ebben. Vonj védőpajzsolt magad köré úgy, hogy magad elé képzeled, amint fehér és lila színű védelmező fénnyel öleled körbe magad. Tisztítsd meg otthonod, környezeted energiáit is: szellőztess ki alaposan és gyújts fehér színű gyertyát.

Forrás: astronet.hu

 

 

 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Húsvéti kvíz: Ön tudja a választ az ünneppel kapcsolatos kérdéseikre?

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

life.hu

Az igazi répatorta titka: ez a recept még a Nyuszikának is ízlene

vg.hu

Áll a bál a Telexnél: távozások jöhetnek

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

magyarnemzet.hu

„Magyar Péter nem fogja beperelni Varga Juditot, mindent lehet bizonyítani”

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

lakaskultura.hu

Új élet a városon kívül, egy kortárs stílusú otthonban

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!

EZO

Így hoz áldást rád a tavaszi boszorkányünnep