Hiába könyörgött az édesanya, hogy javítsák meg az ablakot: kizuhant az 5 éves kislánya

Forrás: Shutterstock -
mentő zuhanás ablak kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesanya hosszú ideig hiába kérlelte a lakásszövetséget, hogy tegyenek új zárakat az ablakra. Végül beigazolódott a félelme.

A Londonban élő édesanya három éven keresztül könyörgött a lakásszövetségnek, hogy tegyenek új zárakat az ablakokra, mert veszélyesek, ráadásul a kisgyermekek is könnyedén ki tudják nyitni azokat. Végül a szociális szolgálatot is bevonta az ügybe, azonban még ekkor sem történt változás. A nő ötéves kislánya kiesett a nyitott ablakon.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

"A lányom azért esett ki az ablakon, mert nem biztosítottak zárakat. Már három éve kértem. Felvettem a kapcsolatot a szociális szolgálattal, és elmondtam nekik, hogy segítségre van szükségem, mert nem biztonságos, de még mindig nem voltak hajlandóak zárakat tenni" – idézi a Ripost az édesanya The Sun című lapban megjelent nyilatkozatát.

A kislány koponyája betört a becsapódás következtében. Kórházba szállították, és mesterséges kómába helyezték, azóta szerencsésen felépült.

A lakásszövetség azt nyilatkozta az ügyben, hogy felkeresték a problémával az érintett családot, de nem nyitottak nekik ajtót. Ezt követően felkeresték a szociális szolgálatot is, de miután tőlük sem kaptak választ, felhagytak a vizsgálattal. A baleset után a szolgálat egy másik ingatlanba költöztette az anyát.

Az utóbbi napokban többször is hírt adtunk hasonló esetekről. Korábban egy kétéves kisfiú esett ki az ablakon, múlt héten pedig egy 16 éves fiú zuhant ki egy újpesti lakás ablakán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.