A házomlásban súlyosan megsérült balerina gyógyulásához kér segítséget az Operettszínház igazgatója

Forrás: police.hu -
Jókai utca balett-táncosnő házomlás súlyos sérülés Belváros Mária Rádió imalánc balerina Kiss B. Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt tegnap megírtuk, leomlott egy épület a budapesti Jókai utcában. Négy ember sérült meg, a legsúlyosabban a Budapesti Operettszínház táncművésznője. Az ő gyógyulása érdekében kér segítséget a színház direktora. 

A Budapesti Operettszínház ma közleményt adott ki, melyben azt írták, hogy Kiss-B. Atilla főigazgató kérésére ma délután imaláncot indítanak a Mária Rádióban, amelynek során a hallgatókkal együtt minden nap egy emberként imádkoznak a fiatal táncművész gyógyulásáért, és ehhez kérik és köszönik szépen a kedves nézők csatlakozását!

Budapest belváros, leomlott egy ház tetőszerkezete a VI. kerületi Jókai utcában - 2022.06.27. Forrás: police.hu

Babácsi Benjámin, a súlyosan sérült balerina párja a tragikus eseményt felidézve elmondta, hogy Nikolett és ő alig háromszáz méterre voltak a színháztól, amikor az omlás történt. A 27 éves férfi és Nikolett kézenfogva menekültek, de a fiatal nő a törmelék alá került.

„Ezután percekig nem láttam semmit a hatalmas porfelhő miatt. Kiabáltam neki, szólítgattam, de sajnos nem érkezett válasz. Végül megláttam, a törmelék alatt feküdt eszméletlenül. A mentők gyorsan kiérkeztek, szerencsére életben van, de nem tudjuk, mi lesz a lábaival, a bénulás veszélye sajnos fennáll. Beszélni azóta nem tudtunk egymással, hiszen éppen egy hatórás műtéten esik át" - mondta el a Blikknek Babácsi Benjámin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.