Varga Irént visszahívták az X-Faktorba: Gáspár Laci durván megalázta

YouTube -
X-Faktor kritika Gáspár Laci varga irén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Irént elhívták at X-Faktor válogatójába, de ezúttal sem lett szerencsés a végkifejlet.

Az utóbbi években az X-Faktor elvesztette régi fényét, és a valós tehetségek felkutatása helyett sokszor a nézők megbotránkoztatására és a drámázásra helyezik a hangsúlyt. Ez most, az új széria forgatása alatt sincs másként. Mint kiderült, Varga Irén az idei válogatóban is látható lesz, ráadásul a mahianaroszallo.com információi szerint egyenesen a produkció készítői küldtek érte taxit, majd amikor végzett, haza is vitték Ózdra.

Varga Irén YouTube

A Varga Irénnel foglalkozó oldal arról is szót ejtett, hogy a médiajelenség produkcióját nem bocsátották szavazásra, így pedig egyértelmű, hogy csak azért hívták oda, hogy kigúnyolják. Gáspár Laci egyenesen egy Minyonhoz hasonlította Irént, aki a végén kijelentette, nem is akart tovább jutni, hiszen ő enélkül is egy elismert sztár.

Varga Irén nem sokkal ezelőtt összeomlott, miután vőlegénye, Laci gyakorlatilag az oltárnál fújta le az esküvőt... mint kiderült, már harmadszor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.