Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vagina ízű csipsszel forgatják fel a snackpiacot

default user icon
MME
A litván snackgyártó egy első hallásra igen szokatlan üzleti rést foltozott be azzal, hogy piacra dobta a világ első vagina ízű csipszét. Ám ha jobban belegondolunk, Gwyneth Paltrow vaginaillatú gyertyája után már nem is annyira meglepő a kezdeményezés. A Chazz állítja, hogy a tökéletes vagina íz simán rekonstruálható néhány fűszer és zöldség ötvözésével, így garantálják, hogy már az első falat a legvadabb szerelmi kalandokat és az első igazi szerelmet fogja idézni bennünk.

A Chazz azoknak ajánlja a vagina ízű csipszét, akik bátor és szabad egyéniségeknek tartják magukat. A litván vállalat hozzátette, hogy a ropogtatnivalóra azért volt szükség, mert az Y-generáció tagjai háromszor kevesebbet szeretkeznek, mint a szüleik az ő korukban. A csipsz azonban segíthet ezen a „problémán”, hiszen a gyártó azt állítja, hogy az íze azonnal a legvadabb szerelmi kalandokat és az első igazi szerelmet fogja felidézni.

A snack egyelőre csak Európában elérhető, az 9,99 eurós, nagyjából 4 ezer forintos ára pedig igen húzósnak mondható. A vagina ízű csipsz összetételét nézve 56 százalék krumpliból készül, a tökélestes vagina ízt pedig többek között a hagymának, a fokhagymának, a petrezselyemnek, a fekete borsnak, a babérlevélnek, a citrompornak, a tejföl aromának és egy savanyúságot szabályozó anyagnak köszönhetjük.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves