Berki Krisztián édesanyja nem hisz abban, hogy Mazsi és Pamela békét kötött

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Berki Krisztián temetése Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Berki Mazsi Berki Krisztián halála Berki Krisztián édesanyja Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön délután eltemették a tragikusan fiatalon elhunyt Berki Krisztiánt. A szűk család fájdalmában sokan osztoztak, rengetegen vettek részt a búcsúztatón. A celeb exe Pamela és özvegye Mazsi könnyek között gyászolták az elhunytat, úgy tűnik, amiben csak lehet, támogatják egymást. Krisztián édesanyja azonban attól tart, hogy a két nő között ez csak fegyverszünet és nem igazi béke. 

"Úgy tűnik, az unokáim édesanyjai egymásra találtak, a gyász összehozta őket, és remélem, ez így is van. Sajnos, előfordulhat, hogy mivel a fiam, aki az összetartó kapocs volt a két kislány között, elment, nekem kell átvennem a szerepét. Nagyon szép volt, amit Mazsi mondott a temetésen, hogy megígérte a fiamnak, jó testvérek lesznek a lányok, de félek, hogy ezt nem lesz egyszerű kivitelezni, mert a két anya kapcsolata mindig is feszült volt. Egyelőre lefoglalja őket a gyász, de őszintén, nem tudom, mit hoz a jövő. Mindenesetre én azon leszek, hogy mindkét unokámnak fogjam a kezét, és úgy nőhessenek fel, ahogyan Krisztián szerette volna: testvérekként" - nyilatkozta a Blikknek a fiát gyászoló Júlia asszony.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A tragédia részleteiről ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.