Szinte felismerhetetlen Bruce Willis arca: lesifotó készült az afáziában szenvedő színészről

Bruce Willis Emma Heming-Willis afázia lesifotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március végén az egész világot sokkolta a hír, hogy sokak példaképe, az egyik talán legismertebb akciósztár, Bruce Willis bejelentette visszavonulását. A színész egy súlyos betegség miatt volt kénytelen meghozni a fájó döntést.

Bruce Willis afáziában szenved. Hogy mi is pontosan az afázia, amely nemcsak Willis, hanem Kulka János életét is megnehezíti, arról egy korábbi cikkünkben írtunk részletesen.

A Die Hard-filmek sztárjával talán sosem foglalkozott annyit a sajtó, mint most, a visszavonulása óta. Az embereket izgalomban tartja Willis állapota, a fotósok pedig mindenhova követik a színészt és családját. Június közepén sikerült is lencsevégre kapniuk a Golden Globe-díjas, német származású akcióhőst, aki azonban szinte felismerhetetlenné vált.

Bruce Willis arca teljesen megváltozott és a képeket látva joggal kezdtek el érte aggódni a rajongók. Férje romló állapotát felesége, Emma sem viseli túl jól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.