A Budapesti Operettszínház egyik táncművésze a terézvárosi házomlás súlyos sérültje

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Terézváros Győrfi Pál házomlás súlyos sérült mentők táncművész áldozat sérült Budapesti Operettszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban megírtuk, a Jókai utcában leomlott egy lakóépület felső szintjének egy része. A balesetben négy járókelő megsérült. Kiderült, ki az egyikük. 

A házomlás egyik súlyos sérültje a Budapesti Operettszház egyik táncművésze, aki a tragédia idején épp a munkahelyére tartott - írja az MTI.

Budapest belváros, leomlott egy ház tetőszerkezete, VI. kerületi Jókai utca, 2022.06.27. tetőszerkezet, Fotó: Polyák Attila - Origo

Az Operettszínház munkatársa a közlemény szerint kórházi, baleseti ellátásban részesül. Az színház vezetése és társulata támogatásáról biztosítja a társulat sérült tagját és családját - írják.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az M1 aktuális csatorna műsorában korábban arról számolt be, hogy a mentők négy sérültet láttak el a VI. kerületi házomlás helyszínén: egy fiatal nőt koponya- és gerincsérüléssel, valamint belső sérülésekkel vittek kórházba.

Hat mentőegységet riasztottak a helyszínre, a mentők négy sérültet láttak el. A legsúlyosabb sérült a fiatal nő volt. Őt gyors ellátásban részesítették a mentők és azonnal baleseti osztályra vitték - közölte.

Három sérült zúzódások, sebek miatt szorul segítségre, őket is baleseti osztályra vitték - mondta a mentőszolgálat szóvivője.
Hétfő délelőtt a Jókai utca 1. szám alatti épület beépítés alatt álló tetőterének egy része az utcára omlott - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.