Visszabontják a Korda-villát - ez lesz a végleges sorsa

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Korda György Balázs Klári ingatlan villa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Korda-házaspár közel 780 millió forintért adott túl szeretett II. kerületi villáján – mint mondták, a rezsiárak tekintetében ez volt a legjobb döntés, amit az ingatlannal kapcsolatban hozhattak.

A Pénzcentrum kiszúrta, hogy mire készül új tulajdona birtokában az az ingatlanfejlesztő, aki megvásárolta a rezidenciát: luxus társasházat alakít ki belőle, melyben a legolcsóbb lakást is több mint 205 millió forintért vesztegetik az interneten. A legdrágább ingatlan négy plusz fél szobás és 169 négyzetméteres lesz, ezért majdnem 538 milliót kérnek.

Korda György és Balázs Klári villája Forrás: Ingatlan.com

A beruházás idén ősszel indul Villa Provence néven, a hirdetések szerint jövő augusztusra válnak beköltözhetővé az ingatlanok. Minden lakás BB energiaosztályú lesz, és a kivitelezők egy közös használatú wellnessrészleget is kialakítanak hozzájuk medencével, szaunával, sószobával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.