RETRO RÁDIÓ

Tóth Gabi szédületeset táncol az új klipjében - Videó!





Nemcsak hangjával, de táncával is lenyűgözte Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek nézőit új klipdalának bemutatóján.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.04.
Módosítva: 2022.12.04.
bemutató fricska Tóth Gabi klip

Tóth Gabi néhány percre mesterből ismét popdívává vált a Sztárban sztár leszek műsorában. Rajongói régóta izgatottan várták a vadonatúj videóklipet, hiszen az előző "Szeretni jöttem" óta csaknem egy év telt el. Az új klipdalt az énekesnő – hol máshol – a Sztárban sztár leszek vasárnapi adásában mutatta be először - megidézve a videó világát a stúdióban.

A klipes nóta egy népszerű, régi magyar népdal feldolgozása, amit legutóbb a világhírű, Kossuth-díjas Muzsikás együttes zenésített meg. A "Hidegen fújnak a szelek" című népdal Tóth Gabit is megihlette, és az utóbbi időszak lassú, érzelmes dalai után ezúttal egy szövegében, dallamában rockos, lendületes nóta született, ami mégis magán hordozza a múltunk, hagyományaink motívumait.

A dal nagyon fontos Gabi életében, hiszen a közösségi médiában két éve tartó bántások és gyűlöletcunami után egy olyan erőt képvisel, amiben feloldódhat, elmerülhet.

Tóth Gabi: Szívbeemelő videoklip
Lenyúgöző látványvilággal jelentkezett új klipjében Tóth Gabi Fotó: Tóth Gabi

 

Világhírű néptáncosok Gabi partnerei

Az énekesnő több hétig próbált a Fricska Tánccsapattal, akik a klipben és a dalpremieren is komoly szerepet kaptak. Gabi maga is néptáncos volt, így nem csoda, ha együtt él és lélegzik velük.

A Fricska táncosai egyébként 2014-óta ők a világ leggyorsabb néptáncosai. Nemcsak lábbal, hanem kézzel is a leggyorsabb ritmust ütik a világon, amivel megdöntötték Michael Flatley gyorsasági rekordját is. 2015 májusában pedig az angol X-faktor, a Britain’s Got Talent zsűrijét és közönségét is lenyűgözték.

Az elmúlt 10 évben számos neves rendezvényen képviselték hazánkat a világ minden pontján: a Riói olimpián, Brazíliában, Párizsban, a foci EB-n, a pekingi parlamentben, a Monte Carlo Rally záró rendezvényén, a MOB gálaestjén, vendégszerepeltek az Operaház társulatával NewYorkban. Károly herceg 70. születésnapján a Buckingham Palotában táncoltak, és kezet fogtak II. Erzsébet királynővel. 2019-ben regionális Príma díjat kaptak.

Tóth Gabi vadonatúj klipjét itt nézheted meg:


 





 





Ezeket olvastad már?
Hihetetlenül gyorsan nő Kulcsár Edina kisfia, meglepte a rajongókat

Hihetetlenül gyorsan nő Kulcsár Edina kisfia, meglepte a rajongókat

Hunyadi Donatella lélegzetelállítóan néz ki a szexi menyasszonyi ruhában

Hunyadi Donatella lélegzetelállítóan néz ki a szexi menyasszonyi ruhában

Rácz Jenő kétéves lánya Porschét kapott

Rácz Jenő kétéves lánya Porschét kapott

Hegyes Berci elárulta: így reagált párja a történtekre

Hegyes Berci elárulta: így reagált párja a történtekre

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás