Létrehozva: 2023.01.31.

Csillagjegyed megmutatja, ki a te tökéletes lelki társad

Csillagjegyed nemcsak önmagad megismerésében segíthet, azt is megtudhatod általa, hogy ki lehet az ideális lelki társ számodra, és kivel érdemes vigyázni.

A horoszkóp alapján előre megmondható, hogy mely csillagjegy párosítások működőképesek egy párkapcsolatban, és melyek vannak eleve balsorsa ítélve. Általánosságban véve igaz a közhely, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de csak rövid ideig. A hosszú és sikeres párkapcsolat titka ugyanis a közös életszemlélet, a közös szenvedély, a közös érdeklődés és a közös életcél.

Kos

Ideális társ: A szenvedélyes és vakmerő Kos rendkívül keményen dolgozik, független és önálló személyiség. Ha harmonikus kapcsolatra vágysz, akkor számodra a Mérleg a tökéletes választás, aki nemcsak megérti a Kos heves természetét, de ugyanakkor ellensúlyozni is tudja azt.

Rossz választás: Egy Kos – Bika párosítás hosszútávon semmiképp sem lesz életképes, mert a Bika csillagjegy szülötte túlságosan földhözragadt a Kossal szemben, ráadásul nyugalomra és közelségre vágyik, míg a Kos izgalmakra vadászik és szüksége van némi távolságra is.

Bika

Ideális társ: A megbízható és hűséges Bika számára meglepő módon a Skorpió a tökéletes választás, ugyanis mindketten szenvedélyesek vagytok a munkában és hasonlóan fontos számotokra az érzelmi és anyagi biztonság. Hamar fellobban köztetek a láng és arra sarkalljátok egymást, hogy egyre jobbak legyetek.

Rossz választás: A Nyilas jegy szülötte túlzottan független a Bika birtokolni vágyó személyiségéhez, állandó utazgatásaival az őrületbe kergetne. Eltérő ízlésvilágotok és igényeitek csak a kapcsolat elején lehet izgalmas.

Ikrek

Ideális társ: Az izgalmas kalandokat kereső, társaságkedvelő és állandóan beszélgetni vágyó Ikrek számára a Nyilas nagyon jó választás, hiszen mindketten imádtok utazgatni, felfedezni, az intellektusotok is összeköt titeket. Tudtok együtt előre tervezni és bizonyosan sosem fogtok unatkozni egymás mellett.

Rossz választás: A racionális Bak csillagjegy szülötte gyakran visszahúzza az Ikrek álmodozó természetét, szókimondásotokkal gyakran megbánthatjátok egymást. E jegy kalandozásra vágyó természetét sem értékeli túlságosan a Bak, így unalmassá válhat az együttlétetek. 

Rák

Ideális társ: az érzékeny és romantikus Rák számára a Bika tökéletes választás lehet, mert mindketten szeretitek kimutatni az érzéseiteket, vágytok a törődésre, szeretitek otthonaitokat csinosítani és remekül kiegészítitek egymást hasonló értékrendetekkel.

Rossz választás: a Vízöntővel nem alkotnál jó párt, mert ez a csillagjegy természetéből fakadóan túlzottan független és szabad szellem, aki – ellentétben a Rákkal - imád társaságba járni. A szeretetnyelvetek  sem ugyanaz, ezért nem tudtok kiteljesedni egymás mellett.

EZO

Ez a három csillagjegy könnyen félrelép, amint eljön a újhold

Levegős energiákkal érkezik az újhold, nem csoda, ha a szabadságod kerül előtérbe.

EZO

Ez a három csillagjegy könnyen félrelép, amint eljön a újhold

Levegős energiákkal érkezik az újhold, nem csoda, ha a szabadságod kerül előtérbe.

Oroszlán

Ideális társ: A magabiztos, erős és vidám Oroszlánhoz a Nyilas csillagjegy szülötte passzol nagyon, mivel mindketten fáradhatatlanok, társaságkedvelők és kalandvágyók vagytok. A Nyilas mellett az Oroszlán sosem fog unatkozni, ráadásul mindketten szenvedélyes szeretők vagytok, ami még jobban feldobja párkapcsolatotokat.

Rossz választás: A szintén szenvedélyes és tüzes Skorpió sajnos rossz választás, mert az Oroszlán apró flörtöléseire féltékenységgel válaszol. A kettőtök közötti szenvedély pedig nem építi, hanem rombolja a kapcsolatotokat, mert folyamatosan bántjátok egymást.

Szűz

Ideális társ: A maximalista, de egyben segítőkész és gondoskodó Szűz a Skorpióval ideális párosítást alkot, mert mindketten nehezen nyíltok meg egymás előtt, de utána nagyon ragaszkodtok egymáshoz. Vidámak vagytok egymás társaságában, imádtok mindent együtt kielemezni, és értékelitek egymás talpraesettségét és intellektusát.

Rossz választás: A Szűz számára a Nyilas túlságosan bohém életmódot él, nem érzed magad biztonságban mellette, mert állandóan eljárkál otthonról és tervezni sem tudsz vele hosszútávon, mert a Nyilas szeret a mának élni.

Mérleg

Ideális társ: A nyitott, barátságos és társaságkedvelő Mérleg számára egy másik Mérleg szülött az ideális társ, mert együtt elválaszthatatlanok lesztek. Párkapcsolatotok könnyed és vidám, együtt jártok el otthonról, szívesen kalandoztok de mindig az „arany középúton” maradtok.

Rossz választás: A maximalista és kritikus szemléletű Szűz mellett a Mérleg nagyon feszélyezettnek érzi magát, ez a fajta szigor és határozott rend nem illik a lazaságodhoz és spontaneitásodhoz.

Skorpió

Ideális társ: A megbízható, vidám, de független személyiségű Skorpiónak a Halak kitűnő választás, mert rendkívüli módon hatni tudtok egymás kreativitására, együtt rengeteg termékeny ötletetek támad. Keményen dolgoztok, de ugyanakkor szórakozni is tudtok, és úgy tudtok őszinték lenni egymással, hogy nem bántjátok meg a másikat.

Rossz választás: A Kos – Skorpió párkapcsolatban rengetegek a vita. mert mindketten heves és lobbanékony természetűek vagytok. Nehezen tudtok kompromisszumot kötni, ráadásul a Kos nem tud olyan mély érzelmeket táplálni a másik iránt, mint amilyent te szeretnél érezni.

Zodiac,Sign,Scorpio,With,A,Star,And,Symbol,Outline,On
A Skorpiónak a Halak lehet az ideális társ  Fotó: Digital Storm

Nyilas

Ideális társ: A Nyilas a Vízöntővel remek párost alkot, mert mindketten kalandvágyók, nyitottak vagytok az újdonságokra és nagyon pozitív az életszemléletetek. Sosem unatkoztok vagy csüggedtek egymás társaságában, és gyorsan ki tudjátok húzni egymást a letargikus állapotból. 

Rossz választás: A Bika megőrül a Nyilas spontaneitásától, mert mindent szeret megtervezni. Nehezen tér el a megszokottól, míg te vágysz az újdonságokra a felfedezésre. Annyira különböző a természetetek és az életcélotok, hogy lehetetlen számotokra az együttélés.

Bak

Ideális társ: A hűséges, célra törő és ötletgazdag Bak számára ideális társ lehet a Szűz, hiszen mindketten racionálisan gondolkoztok, tisztában vagytok saját határaitokkal, ugyanakkor segítitek egymást céljaitok elérésében. Imádjátok a természetet és kiélhetitek kreativitásotokat egymás társaságában.

Rossz választás: A Bak csillagjegy szülötte számára az Ikrek természete túlságosan szertelen, az Ikrek pedig nehezen viseli a makacsságodat. Szinte bizonyosan unatkozni fogtok egymás társaságában, mert teljesen más az életszemléletetek.

Vízöntő

Ideális társ: A független, különc és fantáziadús Vízöntő vágyik az értelmes és mély eszmecserékre. A Nyilas személyében pont egy olyan emberre találsz, aki szintén nyitott a világ újdonságai iránt, ezért nagyon tájékozott. Beszélgetésben, kalandozásban, de még a hálószobában is ideális partner a számodra.

Rossz választás: a Rák mély érzéseit a Vízöntő képtelen viszonozni, és a Rák birtoklási vágyát is rosszul viseli, állandóan menekülnél párkapcsolati kötelezettségei elől.

Halak

Ideális társ: Az érzéki, romantikus és kreatív Halak egy Skorpió mellett biztonságban érezheti magát, mert a Skorpiónak is nagyon fontos a mély érzelem és a hűség. Könnyen ráhangolódtok egymásra, nagyon jól megértitek egymást minden téren, ötletgazdag személyiségeitek egymás mellett kiteljesedhetnek.

Rossz választás: A Szűz kritikus és maximalista hozzáállásával gyakran megbántja az érzékeny Halakat, ezért úgy érzed, nem tudsz kibontakozni egy ilyen elvárásokkal teli környezetben. Te szeretsz álmodozni, melyet a Szűz túlságosan rideg módon tör le, tönkretéve ezzel a hangulatodat és kreativitásodat is.

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek élete legnehezebb éve lesz 2023

Borsot tör orruk alá az élet.

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek élete legnehezebb éve lesz 2023

Borsot tör orruk alá az élet.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, ekkor lép be Franciaország a háborúba

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

life.hu

Az igazi répatorta titka: ez a recept még a Nyuszikának is ízlene

hirtv.hu

Gulyás Gergely: Épeszű ember nem tárja a nyilvánosság elé a feleségével folytatott beszélgetést

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

mindmegette.hu

Tuti trükk a főtt tojás pucolásához: így biztosan nem ragad a héjhoz a fehérje

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

ripost.hu

Megmutatta: ez a piszok jóképű férfi Sydney van den Bosch vőlegénye

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, aki áprilisban nagy változásokat él át a szerelemben és a karrierben egyaránt

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!