Figyelem! Sokakat érinthet a legnagyobb hazai bank közleménye

Forrás: Dreamstime -
szolgáltatás szünet K&H bank
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A K&H közleményt adott ki arról, hogy tervezett karbantartás miatt bizonyos szolgálaltatások szünetelnek, akadoznak majd.

2023. február 12-én 2:00 és 06:00 óra között tervezett rendszerkarbantartás miatt a kimenő azonnali utalási szolgáltatásunk nem lesz elérhető. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2023. február 25-én 0:00 és 02:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

2023. március 5-én 01:00 és 04:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H SZÉP Kártya, a 3D Secure, a K&H e-bank, a K&H mobilbank, a K&H e-portfólió, a K&H e-posta, a K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül - írták a weboldalukon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.