Fordulat a sztárválásban: L.L. Junior szeretné visszahódítani feleségét - állítják a zenész barátai

Forrás: RTL Klub -
házasság válás Körtvélyessy Kinga bontóper szakítás L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas és kemény csatának ígérkezett a rapper és feleségének a válása. Az első tárgyalást azonban L.L. Junior és ügyvéde kérésére elnapolhatták, a zenész pedig jelenleg Dominikán tartózkodik, ahol nemcsak dolgozik, hanem megpróbálja rendszerezni is a gondolatait.

Mind Junior, mind felesége, Körtvélyessy Kinga sztárügyvédekkel felszerelkezve vágtak neki a bontópernek, mely rögtön az elején fordulatot hozott, hiszen az első tárgyalásra sem került sor. Az egyikük halasztást kért, így csak márciusban állnak majd bíróság elé a felek, ám a közeli ismerősök és barátok szerint elképzelhető, hogy nem is lesz szükség a bíróság munkájára.

Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior Forrás: RTL

A BEST magazin arról ír, hogy a sztárpárt jól ismerők szerint Junior szeretné visszahódítani feleségét és úgy tekint a mostani, dominikai útjára, mint egyfajta zarándoklatra, ahol válaszokat kaphat élete nagy kérdéseire. A barátok azonban féltik Kingát az újabb csalódásoktól, de tudják Juniorról, hogy kitartó udvarló, egy igazi hősszerelmes, aki nem engedi el könnyen az imádott nőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.