Most már biztos: ez lesz a neve Kulcsár Edina és G.w.M kislányának

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
baba G.w.M Kulcsár Edina
Amikor kiderült, hogy Kulcsár Edina várandós, és már azt is tudni lehetett, hogy kislányt hord a szíve alatt, megindultak a találgatások, mi lesz a baba neve. Bár a pár annyit elárult, hogy különleges nevet kap az újszülött, volt, aki tudni vélte azt is, hogy mit, de most Edina elárulta, a kislány az Amara nevet fogja viselni.

"A kislányunk az Amara nevet fogja viselni. Arra törekedtünk, hogy ne mindennapi nevet adjunk neki, mert hisszük, hogy ő sem lesz mindennapi! Ezenkívül fontos szerepet játszott a névválasztásban az is, hogy a számmisztikai elemzése alapján melyik szám tartozik Amara nevéhez, és mik lesznek rá jellemzőek. Az ő neve is a 7-es számot képviseli, amit az apukája neve is. Márkra egy az egyben igaz a leírás, és nagyon örülnék, ha a kislányunk is olyan lenne, mint ő! Mivel ez a név nem túl sűrűn fordul elő, így nem sokat tudni róla, de több oldalról tájékozódva megtudtuk: latin eredetű, összességében azt jelenti, hogy elpusztíthatatlan, örökkévaló, kegyelem. Szerintünk tökéletes nevet sikerült neki választanunk. Nekünk legalábbis az, és hisszük, hogy ő is szeretni fogja. Várunk, angyalkánk!" - írta Edina az Instagramon.

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.