Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

Nagypéntektől húsvéthétfőig tart majd az ünnepi hosszú hétvége, ami sok családnál nemcsak pihenéssel, hanem rokonlátogatással, locsolással és vendéglátással telik. Ilyenkor előtérbe kerülnek a könnyed, gyorsan elkészíthető fogások, vendégvárók is, de nem maradhatnak el a kiadós fogások sem. Nekünk mindhez van egy remek receptünk!

Húsvétkor a hidegtálak, az apró sós és édes falatok uralkodnak az ebédlőasztalon, főleg akkor, ha várjuk a vendégeket, a locsolókat és a rokonok is jönnek látogatóba. A húsvéti ünnepi asztalon mindenképp ott a helye a tojásos, sonkás, tormás ételeknek, a könnyű és gyors, valamint a picit időigényesebb, nagyon is laktató fogásoknak.

Ha nem tudod, mi legyen az ebéd húsvétkor, akkor válogass kedvedre a legjobb receptjeink közül! Mutatjuk a legjobb ebédötleteket és recepteket a húsvéti hosszú hétvégére! Egy dologra figyelj csak, mégpedig a megváltozott húsvéti nyitvatartásra, ugyanis több napig is zárva tartanak majd a boltok!

SAJTOS-SONKÁS TÉSZTA SÜTVE >>>

LENCSEFŐZELÉK 20 PERC ALATT >>>

BACONBE TEKERT TÖLTÖTT KARAJSZELETEK >>>

KÖMÉNYMAGOS TOJÁSLEVES >>>

HÚSVÉTI FÜSTÖLT FŐTT CSÜLÖK >>>

DUPLASAJTOS TEPSIS KRUMPLI MARADÉK SONKÁBÓL >>>

TÖLTÖTT DAGADÓ FŐTT TOJÁSSAL, AHOGY GÁSPÁR BEA KÉSZÍTI >>>

VÖRÖSBOROS MARHAPÖRKÖLT NOKEDLIVEL >>>

BACONÖS CSIRKEMELL ŐZGERINCFORMÁBAN >>>

TOJÁSOS FASÍRT TÉSZTAKÖNTÖSBEN >>>

FŰSZERES RIZZSEL TÖLTÖTT CSIRKEMELL >>>

SKÓT TOJÁS >>>

TÖLTÖTT CSIRKECOMBOK >>>

Kipróbáltad valamelyiket, esetleg van egy saját, bevált recepted? Mutasd meg nekünk a Főzzünk együtt a Mindmegettével Facebook-csoportban!

Borítókép: Mindmegette

Ezek is érdekelhetnek

Friss