Brutál dögös! Ledobta a textilt Kárpáti Rebeka - Fotó

Forrás: Instagram/Rebeka Karpati
Forrás: Instagram/Rebeka Karpati -
fotó szexi bikini Kárpáti Rebeka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárpáti Rebeka rendszeresen szebbnél szebb képekkel örvendezteti meg követőit az Instagramon. Már nem egyszer megmutatta, hogy bomba formában van, de legújabb fotóit látva mindenkinek leesik az álla.

Rebeka modellkarrierje épp tíz évvel ezelőtt indult, amikor megválasztották Soltvadkert szépének. Egy évvel később elnyerte a Miss Universe Hungary címet és ennek jutalmául egy hónapot tölthetett a moszkvai világversenyen. Rövid ideig külföldön dolgozott modellként, majd hazatért és szerepet kapott a TV2 Jóban Rosszban című szappanoperájában.

Később több más műsorban is feltűnt, és egyre nagyobb műsorvezetői feladatokkal bízta meg őt a csatorna. Az elmúlt hónapok ugyan a képernyőtől távol teltek számára, viszont Rebeka ennek ellenére nem unatkozott. A modellkedés még mindig központi szerepet tölt be az életében, emellett pedig saját ruhamárkát is indított.

Legújabb fotóján egy szexi bikiniben villantotta meg tökéletes alakját a rajongóinak, akik nem győzik dícsérni a szépséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.