Kate Middleton minden rendezvényre szeretné meghívni Harry herceget, de Meghan nélkül

Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Pascal Le Segretain -
Windsor-ház Kate Middleton Meghan Markle ellentét Katalin hercegné Vilmos herceg viszály Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge hercegnéje nagyon szeretné, ha Harry herceg meghívást kapna minden olyan közös bulira, amelyet neki és férjének, Vilmos hercegnek terveznek a 40. születésnapjuk alkalmából. Királyi szakértők szerint Kate Middleton mindent megtesz, hogy segítsen férjének és Harry hercegnek a nézeteltéréseik rendezésében.

Kate már Fülöp herceg temetése után is azon volt, hogy újra összehozza a két testvért, amolyan békefenntartóként igyekszik közvetíteni Vilmos és Harry között.

Vilmos herceg és felesége, Kate Middleton Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Pascal Le Segretain

Most azon dolgozik, hogy Harry is kapjon meghívást Vilmos születésnapi rendezvényeire, ám Meghanról a hírek szerint nincs szó. Ő ugyanis már annyira lejáratta magát, és a britek szerint Harry herceget is a családja ellen fordította, hogy már nincs olyan ember a királyi családban, aki szívesen látná őt bármilyen rendezvényen.

Kate Middlton maga is szoros barátságot tartott fenn férje öccsével - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.