Létrehozva: 2022.10.06.

Csütörtöki horoszkóp: egy nehéz kérdésre választ kapsz ma

Lássuk, hogyan segítenek ma a bolygók.

Kos: (március 21. - április 20.)

Ha voltak az elmúlt napokban megválaszolatlan kérdései akár kollégáival, akár barátaival vagy családjával, most jött el az ideje, hogy tisztázza azokat. Legyen higgadt, ne sértsen meg senkit, mert utólag nagyon fogja bántani a lelkiismerete. Ha partnerkapcsolatban él, ne tegye próbára a másik türelmét féltékenységével.

Bika: (április 21. - május 20.)

Remek hangulatban indul ez a hónap, aminek köszönhetően olyan erőket tud mozgósítani, amikkel változtathat életén. Ettől még jobb lesz a kedve. Erősen vágyik a sikerre, és ezért kész keményen dolgozni. Bár bizonyos nehézségek más irányba terelhetik, de pontosan tudja, hogy nem azok vezetnek a céljaihoz.

Ikrek: (május 21. - június 21.)

Bolygóállásainak köszönhetően sikeresen elvégzi a feladatait, sőt szívesen segít családtagjainak, barátainak is. Hamar kifáradhat viszont, és ha nem vigyáz az időjárással, könnyen leveheti lábáról egy nátha, amire most van legkevésbé szüksége. Szerelemben most főleg a szingliknek lesz sikerélményük.

Rák: (június 22. - július 22.)

A hónap elején a házasságokat, tartós kapcsolatokat megkörnyékezheti a csalás, a hazugság, de legalábbis az unalom. A szerelmeseket a gyötrelem, a szenvedély, a birtoklási vágy kínozhatja. Szerencsére ez egy múló időszak, nemsokára elcsitulnak a napokig tartó feszültségek, nézetkülönbségek.

Oroszlán: (július 23. - augusztus 23.)

Nem lehetünk mindig tökéletesek, ezt el kell fogadnia. Maximalizmusát kezelje helyén, különben az egészsége fogja bánni. A napokban legyen óvatos, ne kötelezze el magát senkinek és semminek! Ha véleményét kérik ki rokonai valamiben, akkor most azzal segít a legtöbbet, ha őszintén elmondja nekik, amit gondol.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Ön nagyon kedves, udvarias és diplomatikus, de ne engedje többé, hogy mások önre erőltessék akaratukat, ha ebből nincs semmilyen haszna, sőt ellenkezőleg. Elég sokáig járt már a kedvükben, most végre vegye saját kezébe a sorsa irányítását. Ön tudja a legjobban, hogy mikor mire van szüksége.

Mérleg: (szeptember 24. - október 23.)

Bolygóállásai sokat segíthetnek szakmai előmenetele fellendítésében, támogatják érzelmi élete felpezsdülésében. Ha több ügyet is halogatott eddig és félt döntéseket hozni, mert azt hitte, minél később lép, annál kevésbé lesz fájdalmas a választás, akkor most itt az ideje, hogy végre elinduljon ezen az úton.

Skorpió: (október 24. - november 22.)

Úgy érezheti magát, mint aki hirtelen felébredt álmából, és vissza kell térnie a realitás kissé sivár, rideg talajára. Meg fogja látni, hogy ezért cserébe a lehető legjobbat kapja ajándékba. Számos dolgot tisztábban fog látni, és ami a legfontosabb: a kétszínű emberek nem tudják a továbbiakban megvezetni.

Old,Open,Book,On,A,Bookshelf,Background,With,Astrology,Concept
Fotó: Shutterstock

Nyilas: (november 23. - december 21.)

Pénteken és szombaton különösen kedvező a csillagok állása, ekkor érdemes partnerét megkörnyékeznie a vágyaival. Szórakozzon és mosolyogjon minél többet, menjen el barátaival és kapcsolódjon ki, de figyeljen oda magára és ne feledje: nem engedhet már meg magának mindent, amit régebben.

Bak: (december 22. - január 20.)

Lehet, hogy kapcsolata a huszonnegyedik órába érkezett. Minél hamarabb el kell döntenie, hogyan és kivel képzeli el a jövőjét. Nyilvánosan ne vallja be senkinek, ha nem mindig hűséges, sosem lehet tudni, kiben bízhat az ember. Aki épp munkát keres, annak a sors most hirtelen több lehetőséget is tálcán kínálhat.

Vízöntő: (január 22. - február 19.)

Csillagai most minden lépését támogatják, járjon nyitott szemmel, mert újabb lehetőségek nyílhatnak mind az anyagiak, mind a karrierje, mind a párkapcsolata terén. Ha nemrégiben vásárolt valamit, amivel nagy örömet szerzett szerelmének, most itt az ideje még jobban kihasználni a szerkezet lehetőségeit.

Halak: (február 20. - március 20.)

Az égiek kedvező anyagi kilátásokkal kecsegtetnek, pénzügyeit is új alapokra helyezheti. Hetek óta felgyülemlett feszültsége nemcsak enyhülni látszik, hanem meg is fog szűnni, ha megenged magának némi pihenést. Használja ki a közelgő hétvégét és utazzon el pár napra szeretteivel, ha van rá lehetősége!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy fájdalmai voltak, megműtötték Balázs Klárit

origo.hu

Újabb drámai részletek Károly király betegségéről

metropol.hu

Bocsánatot kért Katalin hercegnétől, azonnal törölte bejegyzését Ryan Reynolds felesége

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

mindmegette.hu

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, aki áprilisban nagy változásokat él át a szerelemben és a karrierben egyaránt

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!