Egy nő addig szorította főbérlője heréit, míg az belehalt a sokkba

dreamstime -
vita here villanyszámla meghalt főbérlő albérlő sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heves vita alakult ki a villanyszámla miatt egy ingatlan tulajdonosa és albérlője, egy egyedülálló anya között. Utübbi megragadta főbérlője heréit, és addig szorította, amíg az meg nem halt.

A férfi, Monday Oladele március 11-én, szombaton halt meg Sango-Otában, Nigéria délnyugati részén. A bátyja emiatt a helyi rendőrséghez fordult, azt állítva, hogy Ossai asszony erősen megmarkolta az 50 éves férfi nemi szervét, akit az emiatt kapott sokk ölt meg.

A 33 éves Ossai azt állítja, hogy sor került erőszakra, de ő éppen Oladele feleségével veszekedett, amikor az áldozat hirtelen összeesett.

A nőt letartóztatták, a nyomozás folyik dreamstime

„Tudom, hogy nem én öltem meg. Hogyan és miért érinteném meg a férfiasságát? És ha megtettem volna, senki sem akadályozott volna meg ebben?" - mondta el a nő, hozzátéve, hogy ez egy sima fizetési vita volt közöttük.

Szerinte a vita azon ment, hogy a tőlük bérelt ingatlan vízvezeték-problémáit nem tudták megfelelően megoldani, és viták voltak a váratlanul magas villanyszámla miatt is.

Amikor a főbérlő és felesége bement a házba, hogy megbeszéljék az ügyet, a dolgok meglehetősen elfajultak.

"Azt mondta, ha nem fizetek, pakoljak ki, a feleség pedig csatlakozott, és kurvának hívott, ami verekedéssé fajult, a férfi pedig megpofozott" - mondta Ossai asszony, hozzátéve: "A feleség megkarmolta az arcomat és a testemet is".

A helyi rendőrség szóvivője, Abimbola Oyeyemi megerősítette, hogy Ossai asszonyt letartóztatták: „A kihallgatáson a gyanúsított azt állította: a főbérlő arra kérte, hogy fizesse ki a villanyszámlát. De ő ragaszkodott hozzá, hogy amíg a lakásába nem csatlakozik közvetlenül a víz, ahogyan azt a tulajdonos ígérte, mielőtt odaköltözött, addig nem fizeti az áramot vagy más közüzemi számlát."

Frank Mba rendőrbiztos elrendelte Ossai asszony letartóztatását, a nyomozás folyik - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.