Apja fegyverével lőtte fejbe magát egy kisfiú Budapesten

Forrás: Shutterstock -
kisfiú fegyver lövés Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 10 év körüli kisfiú az udvaron játszott egyedül, amikor elsült a fegyver. Sajtóértesülések szerint az eset óta kórházban van.

A 10 év körüli kisfiú az édesapjánál volt a XVII. kerületben, éppen az udvaron játszott egyedül, amikor elsült édesapja légpuskája: a gyerek fejét érte a lövés. A történtekkor az apja a lakásban tartózkodott, és nem hallotta a lövést. A bajról akkor értesült, amikor a gyerek bement és elmondta neki, mi történt. Rosszullétre panaszkodott és hányt a Metropol információi szerint.

A gyereket nem sokkal később hazavitték az édesanyjához, ő értesítette a mentőket. Úgy tudni, a fiú már jobban van, de még bent tartják a kórházban.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A Budapesti Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta a lapot az esettel kapcsolatban, hogy "a rendelkezésre álló adatok szerint 2023. február 4-én egy XVII. kerületi lakásban egy gyermek légpuskával véletlenül fejbe lőtte magát és súlyos sérülést szenvedett. A XVII. Kerületi Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatott ki egy 48 éves férfit."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.