Egy szívbeteg férfi fedheti fel, mi vár ránk a halál utáni életben

Forrás: Primo P.S. -
halál utáni élet túlvilág halál után videó Tiktok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korunk egyik legdinamikusabban fejlődő közösségi médiás applikációja a TikTok, melyen gigantikus mennyiségű videós tartalom érhető el. Ezek közül sok pusztán szórakoztató, de találunk hasznos és edukatív kisfilmeket, valamint hihetetlen dolgokat is. Ez utóbbiak táborát erősítik az úgynevezett időutazók.

A TikTokon több állítólagos időutazó és terjeszti jóslatait, melyek közül eddigi tudásunk szerint még egy sem vált valóra. A többszáz évvel későbbről érkező ismeretlenek ezen a platformon keresztül figyelmeztetik és riogatják az embereket a legkülönfélébb katasztrófákkal. Egyikük, a timevoyaging nevet viselő felhasználó július végén azt állította, hogy év végén néhány ember szuperképességekre tesz majd szert.

@timevoyaging 7 days… #fyp#fypage#timevoyaging#timetravel#timetraveler#viral#xyzbca#2022#conspiracy♬ Dubstep Action Music(850586) - Pavel

Ez a felhasználó most újabb vad állítással sokkolta követőit. Az illető arról posztolt, hogy napokon belül meg fogjuk tudni, pontosan milyen élet is vár ránk a halál után – írja a Bors. A lap idézi a videót, melyben az "időutazó" arról ír, hogy augusztusban feltámad majd egy szívbetegségben elhunyt férfi, aki tételesen beszámol majd arról, hogy mit látott a túlvilágon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.