Nem szomorkodik a válás miatt Gerard Piqué: új barátnője feleannyi idős, mint Shakira

párkapcsolat új szerelem válás Shakira Gerard Piqué szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barcelona védője, Gerard Piqué nem vesztegette az idejét: a kutyaharapást szőrével elv alapján máris új barátnő után nézett. Választottja egy huszonéves egyetemi hallgató. 

11 évnyi házasság után válik Shakira és Gerard Piqué. Az ok: az énekesnő rajtakapta férjét, aki a saját ágyukban egy másik nővel szexelt. Később napvilágra kerültek olyan hírek is, melyek szerint a váláshoz pénzügyi okok vezettek.

A párnak házassága alatt két gyermeke született, Milán és Sasha.

Shakira és Piqué útjai júniusban elváltak, azóta a focista egy fiatal egyetemista lánnyal randizik. Forrás: AFP/Bryan R. Smith

Gerard Piquéről azóta kiderült, hogy Clara Chia Martival, egy PR-hallgatóval randizik, aki Piqué sport- és médiabefektetési cégének dolgozik, és 12 évvel fiatalabb a focistánál. Bennfentesek szerint a pár már hónapok óta találkozgat, ami azért érdekes, mert az új barátnőnél kétszer annyi idős feleségével, Shakirával csak júniusban váltak szét az útjaik - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.