RETRO RÁDIÓ

Most érkezett! A titkos teaszeánsz ügyében egy nőt gyanúsít a rendőrség





Egy szentendrei nő szervezhette meg a „teaszeánszot”, amely miatt VV Anett kórházba került. A rendőrség most gyanúsítottként hallgatja ki.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.15.
tiltott szer

Több cikken keresztül számoltunk be arról a brutálisan végződő teaszeánszról, amelyen BéresVV” Anett és Sáfrány Emese is részt vett. Egyikük még a saját lábán ment haza, Anett azonban eltűnt a siklósi éjszakában, és törött csontokkal találtak rá másnap reggel, eszméletlen állapotban. A tea, amit ilyenkor fogyasztanak, egy perui fűszerkeverék, ami az úgynevezett ayahuasca hatóanyagot tartalmazza. A vizsgálat feltételezi, hogy a főzetben tiltott tudatmódosító szerek is voltak.

Anett azóta elhagyhatta a kórházat, és saját otthonában lábadozik, azonban egyelőre még mindig kérdéses volt, hogy ki miatt kerülhetett életveszélyes helyzetbe az egykori villalakó. Ráadásul felépülése hetekig fog tartani, és újra kell tanulnia járni a fiatal nőnek. A rendőrség az üggyel kapcsolatban most új információkat közölt.

Kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 38 éves szentendrei nőt hallgattak ki gyanúsítottként a siklósi nyomozók” – közölte az ATV.hu megkeresésére a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. Az ügy további részleteiről egyelőre nem adhatnak tájékoztatást a nyomozás érdekeire való tekintettel.





Ezeket olvastad már?
Balázs Andi bevallotta: vannak előadások, amik nagyon megterhelik

Balázs Andi bevallotta: vannak előadások, amik nagyon megterhelik

Házasság első látásra:  Petra a vécén húzta le a jegygyűrűjét - Videó

Házasság első látásra: Petra a vécén húzta le a jegygyűrűjét - Videó

21 év telt el: így néznek ki most a Bűbájos boszorkák szereplői - galéria

21 év telt el: így néznek ki most a Bűbájos boszorkák szereplői - galéria

„Elérkezett a mélypont” – szívszorító vallomást tett Király Viktor

„Elérkezett a mélypont” – szívszorító vallomást tett Király Viktor

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás