Megható felvétel került fel a netre az afáziában szenvedő Bruce Willisről

Bruce Willis zenélés felvétel afázia megható
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta kiderült, hogy Bruce Willis afáziában szenved, szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elöl. A színészről jóformán csak a családtagok tesznek közzé egy-egy posztot: ezúttal felesége osztott meg egy róla készült videót.

Többször írtunk arról, hogy Bruce Willis visszavonult a színészettől, miután súlyos betegséget, afáziát diagnosztizáltak nála. Azóta több felvétel és fotó is napvilágot látott róla: láthattuk a kislánya társaságában, de felesége oldalán is, kissé meggyötörten. A rajongók nagyon aggódnak Bruce-ért, miközben érthető okokból kíváncsiak arra, hogyan telnek a színész mindennapjai.

Ezúttal a színész neje, Emma tett közzé egy "helyzetjelentést" a színészről: a különleges videón, amit posztolt, azt láthatjuk, ahogy Bruce épp szájharmonikán játszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.