Létrehozva: 2022.09.25.

Megérkezett a hétfői horoszkópod, izgalmas dolgok várnak rád

A csillagok most elárulják, hogy telik ez a pár nap.

Kos: (március 21. - április 20.)

Annyira várta már ezt a hétfőt, mégis nagyon izgatott, hogy valóra válthassa terveit, egyszerűen ég a munkavágytól. Lásson hát neki, hiszen minél előbb elkezdi, annál hamarabb végez vele. Ha van esti programja, mondja le, mert így befejezheti idő előtt, amit szeretne. Holnap viszont feltétlenül pihenjen!

Bika: (április 21. - május 20.)

Ezen a héten jó eséllyel kezdhet hozzá valamilyen egészségmegőrző programhoz, vagy életmódváltozáshoz. Előfordulhat, hogy a partnere, családja nem nézi jó szemmel a dolgot. Ez viszont most nem szegi kedvét, inkább erőt ad ahhoz, hogy csak azért is kitartson az elképzelése mellett, és végre kiálljon magáért.

Ikrek: (május 21. - június 21.)

Elhanyagol, félretesz mindent, csak hogy kedvesével tölthesse minden idejét. Apró figyelmességekkel készülget, és boldog, amikor látja, hogy érzelmei viszonzásra találnak. Ha előbb-utóbb nem fékezi magát, az élet más területén problémái adódhatnak, és ezek tönkre tehetik szerelmi életét is.

Rák: (június 22. – július 22.)

A legjobbkor jött ez a csöndes hétkezdés. Annyi kellemetlenség és bosszúság érte múlt a héten, hogy szinte belebetegedett. Pihenjen, lazítson kedvére. Okosan teszi, ha lustálkodik egész nap. Vegye körbe magát a gyerekeivel és játsszon velük, szerepeltesse őket. Mindenki nagyon fogja élvezni.

Oroszlán: (július 23. - augusztus 23.)

Jobban sikerült a tegnap esti program, mint remélte, ezért ma meglehetősen későn ébredhet. Fáradtnak, sőt kissé másnaposnak érezheti magát, képtelen lenne bármit is csinálni. Semmi baj, válassza a legegyszerűbb megoldást, a lazítást. Olvasgasson, filmezzen vagy hallgasson zenét, pihenje jól ki magát.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Ezen a héten már nem képes kikapcsolódni, a szeptember beköszöntével már zakatolnak a fejében a kérdések, feladatok, problémák. Családja megértően veszi tudomásul a helyzetet, és egyikük sem zaklatja. Szakítson időt arra, hogy este megköszönje és viszonozza nekik a kedvességüket.

Mérleg: (szeptember 24. - október 23.)

Fotó: Shutterstock

Akad néhány apróság a ház körül, amit csak ön képes megcsinálni. Vigyázzon azonban a szúró és vágó szerszámokkal, mert ma nincsenek jó barátságban önnel. Ha már elrendezett mindent, jöhet egy kis szórakozás. Menjen el családjával egy rövid autós kirándulásra, amíg még az idő nem romlik el teljesen.

Skorpió: (október 24. - november 22.)

Szinte hihetetlen, hogy ismét elmúlt egy hét, és újra élvezheti az édes pihenést. Ne fogjon ma semmilyen munkába, már csak azért sem, mert veszély leselkedik önre. Lustálkodjon egészen nyugodtan, hiszen a héten megdolgozott a pihenésért. Estére remek kikapcsolódást nyújthat egy izgalmas film.

Nyilas: (november 23. - december 21.)

Annyira várta már ezt a hetet és most úgy tűnik, képtelen kijönni környezetével. Ingerült, ideges és fárasztó. Vigyázzon, mert ha a kedvese is elveszíti türelmét, akkor alaposan megmondja a véleményét, márpedig ön képtelen szembenézni az igazsággal. Az lesz a legjobb, ha a munkájához menekül.

Bak: (december 22. - január 20.)

Egyáltalán nincs munkás hangulata, ráférne önre a pihenés. Idegileg eléggé megviselte az utóbbi egy-két hét, csaknem ólmos testi fáradtságot érez tagjaiban. Pszichés érzékenysége fokozottabb, próbáljon sokat aludni. Ne csináljon semmit, ez minden, amit tehet. Ha nagyon hiányzik a társaság, keresse fel barátait.

Vízöntő: (január 22. - február 19.)

Törődjön többet önmagával, ne elégedjen meg a felszínes kapcsolatokkal. Próbálja meg élvezni a hétvége kötetlenségét, csináljon valami szokatlant. Közérzete is javulhat ettől, és így legalább elkerülheti a depressziós hangulata. A szeptember végi napok még visszahozhatják a tovatűnni látszó jókedvét.

Halak: (február 20. - március 20.)

Sajnos a Halak jegyében született hölgyeknek ez a nap nem kedvez a szerelemben, de annál nagyobb sikereket érhetnek el a konyhában. A férfiaknál ez épp fordítva lesz: sérüléseket szereznek a háztartásban, de gyógyító kezelést kaphatnak partnerüktől. Próbáljanak minél több időt tölteni a szabadban!



 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Oroszország váratlan katonai lépése

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

mandiner.hu

Ezzel a fotóval mondatná le Orbán Viktort Pankotai Lili (FOTÓ)

mindmegette.hu

Elismerésre méltó átalakulás: 33 kiló mínusszal ma már boldogan néz tükörbe Adrienn

magyarnemzet.hu

Főügyész Magyar Péter felvételéről: így nem törölhető a tartalom

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

Ezekre a csillagjegyekre rátalál a boldogság nagypénteken

EZO

4 csillagjegy, aki áprilisban nagy változásokat él át a szerelemben és a karrierben egyaránt

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat