Havi 2300 forintból oldja meg a bevásárlást ez a négytagú család: ez a titkuk

természet bevásárlás gyűjtögetés család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyjából öt fontot, azaz a jelenlegi árfolyamokon számolva alig több mint 2300 forintot költ havonta bolti élelmiszerre Jim Parums (32) és felesége, Kat (35). A különleges család ugyanis saját veteményest tart fenn, illetve az erdőben is rendszeresen gyűjtögetnek, akárcsak őseink tették.

A családfőt még a nagyanyja tanította meg az erdő kincseinek felfedezésére, ő pedig továbbadta tudását feleségének és két kislányának. A manchesteri család a gombák és a növényi eredetű élelmiszerek mellett a vadászatok során hátrahagyott zsákmányokat is begyűjti, hogy később felhasználhassák azokat.

Jim Parums és kislánya Forrás: Jim Parums / SWNS

A hivatásos termésgyűjtőként dolgozó, villamosmérnökként végzett Jim ma már csak hébe-hóba jár élelmiszerboltba, leginkább tésztáért és olívaolajért, egyébként elmondása alapján minden más, amire szükségük van, megterem a kertjükben vagy a rengetegben.

Ízletes fogás a természet kincseiből Forrás: Jim Parums / SWNS

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.